U12 Kovács Zsolt, Bodó Mihály:
Ezt a hétvégét szombaton az Illés Akadémia vendégeként kezdtük.
Mi a Gerencsér D.- Virág Z., Markó L.- Földes D., Jánoki-Jászai D.- Jáger G., Szirtes O., Kümmel B.- Berki A. kezdõcsapattal vágtunk neki a mérkõzésnek.  Csereként szóhoz jutott: Nad N., Baksa D.,  Farkas P., Károly B.
Sok hibával, de fegyelmezetten, és bátran játszott a csapat, de ma nem volt esély a szorosabb eredmény elérésére.

Illés Akadémia U12 – Gyirmót Se U12 10:1
Gólszerzõ: Berki A.
Jók: Virág Z., Jánoki-Jászai D., Kümmel B.
Kovács Zsolt edzõ:  Bíztam benne, hogy ma is méltó ellenfelei leszünk akadémiai ellenfelünknek, és sikerül megismételni múlt heti produkciónkat. Védekezésben elmaradtunk a tõlem elvárttól, mert bár fegyelmezetek voltunk, de nagyon sok egyéni hibát követtünk el, így megkönnyítve az ellenfél csatárainak dolgát. A támadásokban viszont többet nyújtottunk,  mint egy hete. Bátrabban jöttünk fel, és alakítottuk ki a helyzeteket. Sajnos a befejezések közül csak egy sikerült hibátlanra. Összességében elégedett voltam a fiúk teljesítményével, mert egy kivétellel végig törekedtek a maximumot nyújtani.
Vasárnap mi voltunk az NBII-es csapat Békéscsaba elleni mérkõzésén a labdaszedõk. Akik megpróbáltak munkájukkal segíteni a csapatnak a gyõzelem elérésében: Nad N., Virág Z., Szapári L., Szabó Á., Forgó P., Simon B., Kiss M., Rozs R., Gyurasits Á.
A hétfõn este 18.00-kor kezdõdõ az Üstökös U14-es csapata elleni megyei U14-es bajnoki mérkõzésünk jelentette a „hétvége” befejezését.
Üstökös U14 – Gyirmót SE U12
Tréger P.- Virág Z., Szapári L.- Kiss M., Jánoki-Jászai D.- Ács B., Kümmel B., Baksa D.- Berki A.
Csereként játszottak: Kocsis B., Sebestyén B., Földi D., Szirtes O., Oláh Zs.
A bemelegítés során is már érezni lehetett, hogy nem elég „éles” a csapat.  A mérkõzés egyenlõ erõk küzdelmét hozta, ahol a hazai csapat jobban akarta a gyõzelmet. Mindkét kapu elõtt az õ akaratuk érvényesült. Így megérdemelt gyõzelmet aratott.
Kovács Zsolt edzõ:
Tovább  gyakoroljuk a védekezést, mert az a tudás kevés, ha csak az edzõ szavára cselekszem. Amikor nincs meg a megfelelõ alázat a játék, és a csapat iránt, akkor ilyen eredmények fognak születni. A tanulásra szerencsénkre még sok idõ van, minden lehetõsséggel élni kell. Én ismét sokat tanultam, remélem a fiúk is!
Illés Akadémia U13- Gyirmót Se U13 10:0
Kezdõ csapat:
Hiba M.- Kelemen M.,Németh N., Kráz T., Németh K.- Szabó K.- Kováts B., Fekete M., Csöngei B., Rozs R.- Molnár M. 
Csereként játszottak: 
Fehérvári K., Matyi M., Kanna R., Forgó P., Pusztai G., Dobai D.
Kovács Zsolt: Lelkesen, jól kezdtük a mérkõzést, de ahogy jöttek az egyéni hibák után a gólok, úgy fogyott a hit a csapatból. A szünetig 3 védõnket kellett lecserélni sérülés miatt. A támadásainkban többször is bent volt a gólszerzés lehetõsége ami a mai nap során sajnos nem jött össze. A nagy arányú vereség ellenére megdicsérem: Kráz T., Fekete M., Kováts B., Szabó K., Rozs R., és Molnár M., mert rajtuk láttam végig, hogy a maximális teljesítmény nyújtására törekedtek. Az ilyen csapatok ellen is sikeresek lehetünk, ha minden játékos hisz magában, és a legjobb tudása szerint játszik.

Veszprém – Gyirmót SE U16 1-4 (0-1)
Góllövõk:  Ominger B., öngól,  Orbán B.,  Dán K.
Gyirmót FC Gyõr U16:
Csizmazia Márk
Nagy Kristóf
Szabó Zalán
Gergely Norbert
Horváth Ambrus
Orbán Balázs
Fördõs Gergõ
Ominger Bencze
Dán Krisztián
Babayigit Milán
Vékássy Dániel
Cserék:
Germán Marcell
Nagy Máté
Ferenczi Kevin
Samu Soma
Csemez Bencze
Ulviczki Balázs
Herber  Márton
Nagy Attila edzõ: Végig kézben tartottuk a mérkõzést és helyenként jól és tudatosan futballoztunk. Voltak felépített labdakihozatalaink  amibõl adódóan  szép támadás kombinációin.Viszont a helyzet kihasználáson van még javítani valónk,bár csak egy gólt kaptunk a mai mérkõzésen a védekezésben is van hova fejlõdni! Természetesen gratulálok a CSAPAT-nak a gyõzelemhez!!
Veszprém U17 – GYIRMÓT SE GYÕR U17 2:0(0:0)
Gyirmót FC Gyõr U17:
Nyári Bence
Béli Renátó
Turi Levente 
Tóth Erik
Lampert Krisztián 
Korsós Dominik 
Gelencsér Márton
Tokaji Dávid 
Kovács Bálint 
Babayigit Kevin 
Mayer Ádám 
Cserék:
Hajnal Péter
Hajnal Krisztián 
Posta Bence
Bene Kevin

Polyák Gábor edzõ: Az elsõ félidõben el kellett volna döntenünk a mérkõzést, de a támadó zónában rossz döntéseket hoztunk és így kimaradtak a helyzetek. A 2. játékrészben rá sem ismertem a csapatomra, talán ilyen gyengén még idén nem játszottunk. Így is voltak kapufáink és helyzeteink, de ellenfelünk határozottabb volt a kapu elõtt, így megérdemelten nyerték meg a mérkõzést. Sok rossz egyéni teljesítmény volt a csapatomban, ami miatt a mai meccsen vereséget szenvedtünk.

Gyirmót SE WU19 – Balatonfüred WU19 5:0
Góllövõk: Markotics Virág 4, Nagy Kitti 1

Gyirmót FC Gyõr WU19:

Bakó Rebeka
Válint Rita
Havas Patrícia
Kokics Melinda
Schvarcz Dorina
Mohácsi Dóra
Nagy Kitti
Vangel Celina Hanna
Bódis Zsanett
Istenes Eliza
Markotics Virág

Cserék:

Sebõk Tímea
Bajcsi Vivien
Vass Vivien
Szabó Zsuzsa
Jóna Orsolya

 Kiemelkedõt nyújtott:Markotics Virág, Vangel Celina, Válint Rita, Havas Patrícia

Csapó Sándor edzõ: Négy nap leforgása alatt két bajnoki mérkõzést játszottak alányok. A mérkõzés elsõ részében a lelkes vendégek többször is veszélyeztettéka kapunkat, de Bakó Rebeka kapus és Válint Rita vezette védõink nagyszerûenhelyt álltak. Fél óra elteltével támadóink is magukra találtak és sorraalakították ki a helyzeteket és szép gyõzelmet arattak. Dicséret a lányoknak anagyszerû munkájukért.

Gyirmót SE WU19 – Kaposvár 1:1
Góllövõk: Vangel Celina Hanna
Gyirmót FC Gyõr WU19:
Bakó Rebeka
Válint Rita
Havas Patrícia
Kokics Melinda
Schvarcz Dorina
Mohácsi Dóra
Nagy Kitti
Vangel Celina Hanna
Bódis Zsanett
Istenes Eiza
Markotics Virág
Cserék:
Jóna Orsolya
Vass Vivien
Szabó Zsuzsa
Bajcsi Vivien 
Fodor Dzsenifer
Csapó Sándor edzõ: Jó hangulatban és önbizalommal vágtunk neki a már bajnoknak tekinthetõ vendégcsapat elleni mérkõzésnek. Mindvégig nagy küzdelem volt a pályán, mindkét csapat teljes erõbedobással játszott a rangadón. A vendégek többet passzoltak a mezõnyben, de kapura nem tudtak veszélyt jelenteni mert védõink hõsiesen helyt álltak. Ellenben támadóink ismét veszélyesek voltak és több nagy helyzetet alakítottak és hagytak ki. Már-már úgy látszott, hogy Vangel Celina ritkán látott bombagóljával megnyerjük a mérkõzést, de az eddig jól játszó védõink hibáját a mérkõzés befejezése elõtt két perccel a vendégcsapat kihasználta és egyenlített.
Ennek ellenére az elsõ helyezettet több góllal is legyõzhettük volna, de így is nagyon elégedett vagyok ezért az összetartó nagyszerû csapatmunkával. Csak dicsérni tudom minden játékosunkat.