Burányi Tamás csapata az U9-esek egy villámtornán találkoztak a környezõ csapatokkal, ahol küzdelmes mérkõzéseken bizonyították ügyességüket.

Keret : Steszli András, Martinák Máté,Mészáros Zsombor, Kiss Bence, Nagy Ádám,Horváth Áron, Borbély Ármin, CsaplárMilán, Parcsami-Mózer Márton

Csapatok:  Gyirmót FC Gyõr, Gyõri ETO,Üstökös,Csorna,Mosonmagyaróvár

Lebonyolítás :  Villámtorna. A tornán mindenki játszikmindenkivel,díjazás és eredményhirdetés nincs.

Játékidõ : 1×20 perc

Mérkõzéseink :

Gyirmót – Csorna  5-1

Gyirmót – Üstökös  6-0

Gyirmót – ETO    2-3

Gyirmót – MTE   1-2                                                              

Burányi Tamás értékelése: A mai napon ami a legjobban tetszett aza Srácok hozzáállása. Végre bátran belementünk a párharcokba és ezeket rendremeg is nyertük. Amiben még sokat kell fejlõdnünk azok a támadás befejezések.Többször nem tudtuk kihasználni a létszámfölényes helyzeteinket. Ezt levévenagyon elégedett vagyok a mai nappal. Örömmel tölt el,hogy mára már felvesszüka versenyt az ETO-val is…..!


Domanyik Szilárd U10:

Vasárnap délelõtt, Mosonmagyaróváron voltunk a Bozsik torna újabb körén. Csapatom ismét ragyogóan szerepelt, 4 gyõzelem és egydöntetlen lett a zsákban. A hirtelen jött nagy meleg megfogta a csapatokat. A játékosaim hite illetve a hozzáállásuk azonban átsegítettek bennünket anehézségeken. A szokottnál több hibát vétettünk, de az agresszivitásunk továbbra ismegmaradt. Sok szép gólt lõttünk, keveset kaptunk. A kis játékot még mindig keveslem, de dolgozunk rajta. Mindenki egyforma idõt töltött a pályán, ki így, ki úgy. SzabóLõrinc oklevelet kapott gólerõs játéka jutalmául.

Eredmények:
Gyirmót-Csorna 4-0
Gyirmót-Sopron 4-2
Gyirmót-Pápa 3-1
Gyirmót-Üstökös 8-1
Gyirmót-MTE 0-0 

Bence Károly U11 (2007)  – 14.hét

Szombat és vasárnap mozgalmas napjai voltak azU11 korcsoport játékosainak. Szombaton Ménfõcsanakon Bozsik csoport, vasárnapMosonmagyaróváron Bozsik Régiós “B” tornákon szerepeltek.

A keretbõl 19 játékos kapott szerepet a kétnapon. Úgy gondolom, hogy mindkét tornán helytálltunk, kilenc mérkõzéstjátszottunk: 7 gyõzelem és két döntetlen a mérlegünk, gólarány 29-6, +23

Eredményeink:

Ménfõcsanak: U12/13tornán, 4×20’

  1. Gyirmót SE U11- Gyõrújbarát U13  8-0
  2. Gyirmót SE – Nyúl U13  4-1
  3. Gyirmót SE – Dac Up  2-0
  4. Gyirmót SE – Ménfõcsanak U13  3-1

Mosonmagyaróvár: U11tornán, 5×15’

  1. Gyirmót SE – Csorna 1-1
  2. Gyirmót SE- Sopron 2-2
  3. Gyirmót SE – Pápa 1-0
  4. Gyirmót SE – ETO U10, 5-0
  5. Gyirmót SE – MTE 1904 3-1

Nagyon sok olyan megoldást láttam ajátékosoktól, amit edzésen tanultunk. A Sopron elleni mérkõzésünk ismétnagyszerû volt, hiszen 0-2-rõl tudtunk egyenlíteni. Külön öröm, hogy már nagyonsok játékos szerez gólt, valamint a fej játékunk is jelentõsen veszélyes azellenfél kapujára. A motivációs oklevelet Ménfõcsanakon a “CSAPAT”,Mosonmagyaróváron pedig VargaMáté kapta kreatív játéka végett.

Ezenkívül 10 játékosomszombaton labdaszedõként is segített, a Gyirmót FC NB-III csapatának. Köszönöm a játékosoknak és a Szülõknek a munkáját és a segítségétis.