Gyirmót SE U13 – ETO U13
Pályára lépett játékosok:
Dusza András (Hujber Martin) – Kelemen Milán (Kanna Roland), Németh Noel (Tóth Hunor), Kráz Tamás, Németh Kende – Kováts Balázs (Dobos Dávid), Fekete Márton, Szabó Krisztián, Csöngei Balázs, Rozs Renátó (Forgó Patrik) – Molnár Márton (Cserpák Gábor)
Lakatos Attila: Próbáltuk szervezett játékkal megnehezíteni az ETO dolgát, helyenként sikerült is, de a realitás azt mondatja velem, hogy egyelõre van öt gól különbség a két csapat játékosainak tudása közt. A támadójátékunk semmilyen veszélyt nem jelentett az ETO kapujára, összességében kicsit többet vártam csapatomtól.
 

Gyirmót SE U12- ETO U12 1:2

Gólszerzõ: Berki A.

Jók: Az egész csapat

Ez a futball hétvége már pénteken elkezdõdött, az ETO ellenibajnoki mérkõzéssel.

Nálunk a Gerencsér D.- Szapári L., Markó L.- Károly B.,Jánoki-Jászai D.- Virág Z., Szirtes O., Baksa D.- Berki A. kezdõcsapat futottki a bírók felvezetésével a pályára. Csereként szóhoz jutott: Kocsis B., Kümmel B., Jáger G., Farkas P., KissM.

A területet átadva fegyelmezetten védekezve játszottunk. Azelsõ félidõben bátran hoztuk ki a labdákat. Az Eto a 6. percben megszerezte a vezetést, amit Baksa D. labdaszerzése,szólója és remek passza után Berki A. egalizált.  A félidõ hátralévõ részében akontratámadásainkban benne volt a gólszerzési lehetõség. Kétszer is Berki A.került nagy helyzetbe, de sajnos nem sikerült értékesíteni õket.  A mérkõzésen ritkán kerültek veszélybe akapuk, ha mégis akkor vagy a kapusok remekeltek, vagy pontatlanok voltak atámadók. A második félidõ elején a labda kihozatalaink nem sikerültek, ebben azidõszakban nem voltunk veszélyesek a kapura. A védõink nem léptek be atámadásainkba. A mérkõzés hajrájához közeledve Berki A.-nak volt két újabbhelyzete, de sajnos a kapus mindkétszer tisztázni tudott. Sokadszorra tudjukmegállapítani, hogy ilyen a foci, ugyanis a kimaradt helyzeteinket az ellenfélgólja követte.

Kovács Zsolt edzõ:  Maaz eredménytõl függetlenül gyõztesként jöhettek le srácok a pályáról. Azellenfél szakmai igazgatója a mérkõzés végén nagyon megdicsérte csapatunkat.

 

Szombat-vasárnap az UTE által szervezett Champions Trophynvettünk részt.

Itt 60*40-es pályán egyszer 15 perces mérkõzésekenfejleszthették tudásuk fiaink. A két nap során megmérkõztünk a DVTK, Buda FC,UTE U11, Gödöllõ SK, Szigetszentmiklós, Csep-Gól,  csapataival.

Szoros meccseken 3 gyõzelmet, és 6 vereséget értünk el.Csapatunk két sorral szerepelt, így 18 gyermeknek – Nad N., Tréger P.,Neuberger F., Virág Z., Szapári L., Markó L., Oláh Zs., Kiss M., Pécsi B.,Károly B., Szirtes O., Jánoki-Jászai D., Földes Sz., Szabó Á., Berki A.,Gyurasits Á., Kümmel B., Baksa D.- biztosítottunk versenyzési lehetõséget. Agóljainkat Baksa D.2, Berki A. 2 szerezték. Két kapusunk  Nad N., Tréger P., mindvégig jól teljesített.A többiek is a maximális teljesítmény nyújtására törekedtek.

Kovács Zsolt edzõ: A lejátszott 9 mérkõzés jól szolgálta ajátékosaink fejlõdését. Az összes meccs szoros volt, és nagy csatában dõlt el.Örülõk, hogy részt vettünk ezen a megmérettetésen.