Nagyszerű győzelmet aratott csapatunk a Debrecen elleni vasárnapi rangadón. Gyirmóton újra meccshangulat van, és jó ismét győzni látni a csapatot. Szerencsére ez a nézőszámban is megmutatkozik, hiszen egyre többen választják vasárnap esti programnak a gyirmóti bajnoki mérkőzéseket. Persze ehhez a csapat is kell, akik győzelmeikkel jó hangulatot teremtenek a stadionban. Így volt ez vasárnap is, ahol megszereztük harmadik hazai győzelmünket, így folytatva jó sorozatunkat.

A csapat jó passzban van, és ami sokkal fontosabb, szerethető is, ami nagyon lényeges, hiszen a gyirmóti utánpótlásban futballozó közel 400 gyermeknek példaképül szolgálhatnak a felnőtt keret játékosai!

Az öltözőben is jó a hangulat és vasárnap egymásra is találtak a felnőtt csapat és az UP játékosok, hiszen a győzelem után egy pacsizásra is megjelentek a gyerekek az öltözőben.

Folytatás szerdán Siófokon majd vasárnap ismét hazai pályán a Szolnok ellen, mely két mérkőzésen nem lehet más célunk, mint folytatni a jó sorozatot, és begyűjteni a 6 pontot! Persze a gyerekek is bíznak a fiúkban, akik ha ilyen teljesítményt nyújtanak a jövőben, akkor sok örömteli percet szerezhetnek szurkolóinknak és az UP-ban játszó valamennyi labdarúgónak!

Hajrá Gyirmót!