Hannich Péter sportigazgatónk és Szepessy László vezetõedzõnk egyhangúlag nyilatkoztak a célok tekintetében, miszerint, ha lehet már a mostani bajnokság végén olyan pozíciót kell kiharcolni a csapatnak, amely az NB I-be való feljutásra jogosít. A szakemberek kiemelték, hogy az erõsítések ismeretében a jelenlegi keretet alkalmasnak tartják, hogy a kék-sárgák ismét visszakerüljenek az élvonalba. Az újdonsült csapatkapitányunk, Présinger Ádám hangsúlyozta, hogy meglátása szerint is valóra tudják váltani a tulajdonosok célját, hiszen az egyre szépülõ sportcentrum méltó lenne arra, hogy a közeljövõben ismét élvonalbeli mérkõzéseket lássanak a szurkolóink.

Az idei szezonra érkezett az ETO-nevelésû kapus Pálfi Donát, a DVTK-tól Szark Ákos, a Honvédtól kölcsönbe jött Herjeczki Kristóf, Kisvárdáról Heffler Norbert és a gyõrieknek már ismerõs Marek Strestik. Ajkáról a veszprémi nevelésû U19-es válogatott kerettag Krebsz Máté, a korábban a Sturm Graznál pallérozódó Németh Gergõ, az ETO-t, a Budapest Honvédot és a portugáliai Guimaraest megjárt Horváth Csanád, valamint a szerzõdést kapott saját nevelésû ikerpár Horváth Roland és Horváth Dávid egyaránt.

Zárásként Margitai Zoltán cégvezetõ kiemelte, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen ismét kettõ füves pályával bõvült a gyirmóti sportcentrumunk, valamint elkészült a termálkút, melynek segítségével a 1900 méter mélyrõl nyert termálvízzel fûtjük majd a pályáinkat, valamint az egyéb létesítményeinket. Örömmel számoltunk be a jövõ nyárra elkészülõ 40 szobás bentlakásos kollégiumunkról, amely szintén jól példázza a tulajdonosaink elõremutató törekvéseit.

Lapincs Attila