Müller Péter Szeretett könyvében van, hogy “Ez a legnehezebb manapság, ugye tudod?… Hogy hiányzik – nem is a szeretet – hanem a jóság. Ha valaki jó hozzánk, hirtelen melegünk lesz. Érezted már?… Hogy átsuhan rajtad valami megnevezhetetlenül kellemes érzés. Sőt, meg is lepődsz, hogy ilyesmi van még egyáltalán. Egy jó szó, egy jó tett – és szinte megszédülsz… Érezted már?” – a csapatunk tagjai most a Méhecske alapítványnál éreztetik ezt a furcsa érzést.
A héten már-már hagyományosnak mondható év végi látogatást tettek a Méhecske alapítványnál a srácok és mint múltkor, most is nagyobb értékben vittek különböző felajánlásokat a rászorulóknak. Vittek lisztet, cukrot, konzerveket, kakaót és egyéb tartós élelmiszereket.
Villám Balázs elmondta, hogy – idén ünnepek előtt is támogatja a csapat a rászoruló családokat, mint azt már több alkalommal is tette. Segíteni nagyon jó érzés, főleg most az ünnepek előtt, nagyon sok családnak tehetjük boldogabba ezt a hónapot! Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy aki teheti, akár pár apró dologgal is, de segítsen azoknak akiknek a meleg étel beszerzése mindennapos gondot okoz! Rengeteg gyerek van aki rászorul és ők azok, akik nem igazán tudnak tenni érte.