A két csapat párosítását tekintve jó előjelekkel várhattuk az immár harmadik összecsapásunkat, hiszen az első kettő után győztesen ünnepelhettünk.

Már a találkozó első pillanataiban nagy lehetőségek nyíltak a gólszerzésre csapatunk előtt, hiszen először Varga Barnabás bal oldali beadása után Klimovics fejesénél kellett bravúrral védenie Nagy Gergelynek, majd kis idő múlva Radics Márton távoli bombája kerülte el a jobb alsó sarkot. Mindezek ellenére fél óra elteltével kissé váratlanul mégis a vendégek szereztek vezetést Medgyes Sinan lövését követően, mi több néhány perc elteltével Ádám Martin közeli találatával meg is duplázták előnyüket.

Szünetben átszervezte csapatát mindkét mester, de ez a vendégek részéről mutatkozott meg eredményességben, hiszen öt perc elteltével ismét a gólkirály-jelölt Ádám Martim szerzett gólt. Szűk egyórai játék után a felzárkózó fiatal védőnk Csörgő Viktor révén sikerült a kapuba találni, de a VAR vizsgálatot követően a játékvezető érvénytelenítette a gólt. Rövid idő múlva azonban immár a hivatalos szépítés is megszületett, amikor Denys Bezborodko bal oldali beadása után Varga Barnabás adott ismét tanúbizonyságot kitűnő fejjátékáról. A találkozó záró szakaszában mindent egy lapra feltéve támadott csapatunk, ami fiatal játékosunk Kovács Dominik révén meg is hozta az újabb hazai találatot. Nagy lelkesedéssel játszottak játékosaink, az utolsó percekben Denis Ventura lövése után ismét megzörrent a vendégek hálója, de sajnos ezt megelőzte, hogy a labda Varga Barnabás kezére pattant, így ezt a gólt is anulálta a játékvezető. A töretlen akarás és lelkesedés a hosszabbítás pillanataiban meghozta a várt egyenlítést az agilisan játszó Denis Ventura találata révén. Gólokban gazdag összecsapás végén sikerült az egyenlítés, azonban az ismételt egy pontnak nem tudunk felhőtlenül örülni.