Bencze Károly Gyirmót SE Gyõr U 11 csapat utánpótlás edzõ értékelése:

   

-A csapatunk, a Lébény, a Csorna, a Pápa és a házigazdaÜstökös legyõzésével megnyerte a B jelû csoportot és 12 ponttal, 10 – 2 arányúgólkülönbséggel jutott a torna döntõjébe. A döntõ volt a torna legjobb találkozója és 1 – 1 lett a végeredménye.A gólunkat, Mondovics Kevin szerezte, egy igazán látványos kontra támadás után.Az ETO egy perccel a mérkõzés vége elõtt egyenlített és így az elsõ helyrõl,végül büntetõk döntöttek. Az ETO játékosai ebben pontosabbak voltak és ígyvégül megérdemelten nyerték meg a kupát. Összességében a saját csapatomvereség nélkül, 13 ponttal zárta a tornát. Minden mérkõzésen látványosan ésügyesen felépített támadásokkal játszottunk. A csapatból Varga Mátét szeretnémkiemelni, aki 5 góllal járult hozzá a csapat sikeréhez. A  torna legjobb kapusának, pedig a mindvégigremek teljesítményt nyújtó, PappZsombort választották, aki így külön díjat is kapott.

 

 

A Gyirmót SE Gyõr U 11 csapat tagjai voltak:

Fekete Mór és Papp Zsombor kapusok, Antal László, Kopp Noel,Albrecht Áron, Varga Máté, Takács Donár, Mondovics Kevin, Schwartz Dominik,Szemeti Dávid, Kim Jun, Árpási Kristóf

 

 

Végeredmény:

1. ETO FC, 13 pont

2. GyirmótSE 13 pont

3. Dunaszerdahely (Szlovákia), 12 pont

4. Pápa

5. Ajka

6. Üstökös

7. Csorna

8. Dunaszeg

9. Gyõrújfalu

10. Lébény

 

 

Domanyik Szilárd a Gyirmót SE Gyõr U 10 csapat utánpótlásedzõ értékelése:

 

-A mi csapatunk ezen a hétvégén, két tornán is szerepelt.Szombaton Koroncón játszottunk egy futsal tornán, ahol hat csapat vett részt.Ezt a tornát, öt gyõzelemmel meg is nyertük, tehát jó hangulatban és megfelelõönbizalommal mentünk a vasárnapi. Üstökös Farsangi Kupára. Ezen a rendezvényenis remekül futballozott a csapat és egészen a döntõig meneteltünk. Itt az ETOFC Gyõr volt az ellenfelünk és egészen az utolsó percekig, 1 – 0 aránybanvezettünk ellenük. A hajrában azonban fordítani tudott az ETO és így megnyertea mi korosztályunkban, nyolc csapatos, terem labdarúgó tornát. Én azonban, ígyis nagyon büszke vagyok a játékosainkra, mert most igazán jól futballoztak. Arendezvényen megjelenõ labdarúgó szakemberektõl is sok dicséretet kaptunk ésHorváth Donát személyében, a csapatunkból választották ki a torna legjobb kapusát.