A mai napon elutazott csapatunk Ausztriába, ahol a héten 6 napos edzõtábor keretében készül a következõ szezonra. Csertõi Aurél és stábja napi 2-2 edzést tervez az edzõtáborban, ahol elõre láthatólag 2 nemzetközi edzõmérkõzést is játszik csapatunk. A program szerint holnap, és pénteken 18.00-órától lép pályára csapatunk.
A keret jelenleg 23 fõ labdarúgóból áll, és nem tekinthetõ véglegesnek, hiszen a klubvezetés azon dolgozik, hogy további játékosokkal erõsítse meg a keretet.
Fentieknek megfelelõen klubunk a mai napon élt opciós jogával, és meghosszabbította Koltai Tamás szerzõdését további 1 évvel, így a labdarúgó 2020 nyaráig Gyirmóton folytatja.
Ugyancsak csapatunkat erõsíti a továbbiakban is Gyirmóton folytatja pályafutását Villám Balázs, akivel klubunk 1+1 éves szerzõdést kötött.
További hír az átigazolásokkal kapcsolatban, hogy Marek Strestik és Rengel Péter szerzõdése lejárt, és klubunk nem ajánlott hosszabbítást a labdarúgóknak, akik így távoznak Gyirmótról. A labdarúgók további pályafutásához jó egészséget, és nagyon sok sikert kívánunk!
KOLTAI TAMÁS ÉS VILLÁM BALÁZS JÖVÕRE IS CSAPATUNKAT ERÕSÍTI
KOLTAI TAMÁS
VILLÁM BALÁZS