Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a 479/2020. számú Korm. rendelet értelmében a labdarúgó mérkőzések helyszínén kötelező a nézők között az 1,5 méteres távolság betartása, ezen felül a stadionban a egy sorban csak minden harmadik széken foglalhatnak helyet, amely korlátozás a családtagokra is vonatkozik. Tisztelettel kérjük a kilátogató szurkolókat, hogy az előírt biztonsági intézkedéseket az Alcufer Stadion területén belül betartani szíveskedjenek.

A fentiek szerint fontos tudnivaló, hogy a járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt sem a szezonbérletet vásárolt, sem érvényes jeggyel rendelkező szurkolóink részére nem garantált, hogy a saját helyükre ülni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy az Alcufer Stadionra vonatkozó pályarendszabályok az alábbaik az alábbiak szerint kerülnek kiegészítésre.
12. A 479/2020. (XI. 3.) számú Korm. rendelet betartása érdekében az Alcufer Stadionba érvényes, helyre szólóan kiadott jegyek tulajdonosai részére nem garantált, hogy a jegyen található helyen tudják a mérkőzést megtekinteni. A pandémia miatt szükséges óvintézkedések következtében az Alcufer Stadionban megrendezésre kerülő labdarúgó mérkőzéseken a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, előzetes helyfoglalási lehetőség nincs.
13. A 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelet szerint, a hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles – a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével – a sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén, orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. Azt a személyt, aki a maszkot a sportrendezvény szervezője felszólítására sem viseli az imént meghatározott módon, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja.