Javította az elõzõ forduló kisiklását a PMFC. Két csalódott csapat találozott az NB II. nyugati csoportjának második fordulójában. Az elsõ körben a PMFC és a Kozármisleny is vereséget szenvedett, így mindkét csapat kettõzött erõvel igyekezett bizonyítani saját szurkolóinak az amúgy is pikáns szomszédvári rangadón.

Az elsõ félidõ pécsi mezõnyfölényt hozott, a kedzeti lendület azonban a 17-18. perc tájékától alábhagyott. A játékrészben vendéghelyzetek adótak ugyan, de kihasználatlanok maradtak. A hazaiak szurkolóik bánatára még csak nem fis enyegették a pécsi kaput.
A második félidõben sem sokat változott a játé képe, egészen addig, amíg Lovrencsics nem kapott egy pontos labdát a jobb szélen. 25 méterre a kaputól megtolta a játékszert, így el tudott lépni védõje mellett, majd nagyjából 20 méterrõl, gyönyörû mozdulattal a hálóba csavart.

A gólt követõen nyugodtabban folyt a mérkõzés. A találkozó végefelé még futotta egy feltámadásra a Kozármislenytõl, többször is tudtak helyzetet kialakítani és a labdabirtoklás aránya is jelentõsen megváltozot, találatot azonban nem sikerült elérniük, így maradt az egygólos pécsi gyõzelem.

https://www.hajrapecs.hu/hirek_lista/reszletes/905/No-Geri,-no-party-(VIDEO)