Major Martin a MOL Fehérvár FC-nél nevelkedett. A 2018-2019-es és a 2019-2020- as szezonban az NB III Nyugati csoportjában a piros- kékek második csapatának meghatározó tagja volt. A 2020-2021-es szezonban már kölcsönjátékosként, együttesünket erősítette az NB II Merkantil Bank Ligában, ahol összeessen 35 alkalommal lépett pályára kezdőként és ez idő alatt egy gólt szerzett.

A sikeres tavaszi menetelésünknek köszönhetően, a 2021-2022 szezont, már az élvonalban kezdte, ahol védelmünk meghatározó tagja, hiszen a bajnokság kezdete óta kezdőként lép pályára.  A héten Gera Zoltán által vezetett U21-es válogatottba kapott meghívót.

Most vele beszélgetünk.                                

Hogy került szóba, hogy Gyirmótra gyere?

„ A fiatal szabály miatt került szóba, hogy van lehetőségem Gyirmótra igazolni. A menedzserem kapcsolatai révén sikerült elérni, hogy Gyirmótra igazoljak.”

Új közegbe kerültél sok rutinos játékos közé. Hogyan sikerült a beilleszkedés, hogy érzed magad Gyirmóton?

„ Jól sikerült a beilleszkedés, befogadtak a csapattársaim. A klubnál az összes dolgozó nagyon segítőkész, mindenben segítségemre álltak. A csapategység egyszerűen felemelő. Nagyon családias a közösség, ami mind az öltőzőben, mind pedig a pályán egyaránt megfigyelhető. Minden helyzetben összetartunk.”

Mennyire izgultál az első NB I-es mérkőzésed előtt, mik voltak az első gondolataid ezzel kapcsolatba?

„ Szerintem mindenki izgul az első NB I-es mérkőzése előtt, bennem is volt egy kis „drukk”. Az első gondolataim azok voltak, hogy a maximumot tudjam nyújtani, a legjobb tudásom szerint, abból gond nem lehet. A csapatársaim is ott vannak mellettem, kisegítenek, ha hibázok. Nagyon támogattak az első meccsem előtt is, hogy ne izguljak, képes leszek megoldani, teljes mértékben bíznak bennem.”

Hogy értékeled, a teljesítményed az elmúlt 4 bajnoki mérkőzésen?

„ Összességében mondhatnám, hogy jó, de sajnos az eddigi bajnoki mérkőzéseken nem sikerült nyerünk meccset és értékes pontokat elhozni az ellenfél csapataitól. Egyéni teljesítményemet nézve, hibákat követtem el, de dolgozom azon, hogy ezeket a hibákat kijavítsam, és jobb teljesítményt tudjak nyújtani a pályán. Ezek után úgy gondolom jönni fog az elvárt eredmény.”