Csapatunk megkezdte a felkészülést a Merkantil Bank NB II-es bajnokság, 2020-as tavaszi szezonjára. Csertői Aurél által kidolgozott felkészülési program alapján már múlt héten terheléses orvosi vizsgálaton vettek részt a csapat tagjai és vezetőedzőnk ma délelőtt pedig már pályára is küldte a fiúkat.

A keret tagjai egészségesen tértek vissza a pihenőről, sérültjeink Tóth Bence és Varga Péter teljes értékű edzésmunkát végez, míg Kontár Zoltán achillesz sérülése után futóedzéseket végez és hamarosan bekapcsolódik a munkába. Krén Bálint a decemberi műtétjét követően egyelőre lábadozik. További hír még, hogy Szilvási Péterrel pedig szerződést bontottunk.
Csapatunk felkészülése Gyirmóton zajlik, ahol fűtött pályák, fedett műfű, konditerem és műfüves pálya is várja a csapatot, így jó körülmények között, napközis rendszerben, többnyire napi két edzéssel készülhetünk a rajtra.
Csapatunk szombaton játssza az első felkészülési mérkőzést Gyirmóton az Alcufer Stadionban, ahol a WKW ETO FC Győr csapatával találkozunk. Ebben a hónapban még 3 mérkőzés vár a Csertői csapatra, és február 2.-án, vasárnap 17.00-órakor pedig már bajnoki mérkőzésen fogadjuk Gyirmoton a Siófok csapatát.
Fentieknek megfelelően a tavaszi szezon február 2.-án rajtol és május 17-ig tart. Mi egy héttel hamarabb, május 10.-én fejezzük be a bajnokságot, hiszen mi az utolsó fordulóban leszünk szabadnaposak.
Tamási Zsolt szakmai igazgató elmondta, hogy a klubvezetés folyamatosan dolgozik a keret megerősítésén, több játékossal folyamatosan tárgyalunk, de konkrét bejelentés az esetleges igazolásokról akkor lesz, ha valakivel hivatalosan is meg tudunk egyezni.