BFC SIÓFOK - GYIRMÓT FC GYŐR

Játékvezetők: Gaál Ákos I Tóth Csaba János - Dobos Dominik

BFC SIÓFOK: Hutvágner G. -Lapos M., Jagodics B., Horváth M., Kiss B., - Szakály A., Tajthy T. - Balogh B., Nikházi M., György N. - Tömösvári B. I Szakmai igazgató: Mihalecz István

GYIRMÓT FC GYŐR: Hársfalvi A. - Radics M., Hudák D., Széles I., Szegi V. - Vass Á., - Lustyik L, Hajdú Á.. - Heffler N. - Simon A., Lencse L. I Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Gyirmót FC Győr kezdte a mérkőzést.

6.p. Vass Á. labdaszerzése után Simon A. játszott a jobb oldalon felfutó Radics M. elé, akinek beadása után az érkező Lencse L. elől Hutvágner G. húzta le a labdát.

8.p. Hudák D. mélységi indítása után, Simon A. kerülhetett volna helyzetbe, de az átvétel pillanatában a kimozduló Hutvágner tisztázni tudott.

17.p. Lustyik - Simon összjátékot követően Lencse került nagy helyzetbe, de 12 m-ről leadott lövését Hutvágner bravúrral, lábbal hárította.

23.p. Lustyik próbálkozott szabadrúgásból a bal összekötő helyétől 23 m-ről, de jobbal leadott lövése után a labda centiméterekkel a jobb felső sarok fölé szállt.

25.p. Radics adott kitűnő labdát a felezővonaltól a bal oldalon felfutó Hajdú elé, akinek beadása után Simon A. 6 m-ről a kapu jobb oldalába fejelt. 0-1.

37.p. Lapos Máté jobb oldali beadása után Tajthy T. lőtt 22 m-ről középről, de a labda a jobb oldali kapufa mellett hagyta el a játékteret.

42.p. Lustyik ívelt a hazai kapu elé szabadrúgásból a bal oldalról, a hosszú saroknál érkező Hudák 6 m-ről fejelt, de a labda a védőkről pattant a kapu mellé.

45.p. Lencse tört előre a bal oldalon, beadása után a lendületből érkező Lustyik 14 m-ről jobbal a jobb felső sarok fölé lőtt.

45.p. Félidő: 0-1.

BFC SIÓFOK: Szmola - Tömösvári, Varjas, Ring, Deutsch- Medgyes, Tajthy - Gaál, Elek, Hajnal - Horváth P.

GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák - Radics, Karacs, Széles, Szegi - Vass - Lustyik, Hajdú - Herjeczki - Varaga, Simon

46.p. Elkezdődött a második félidő.

51.p. Baloldali hazai akciót követően Horváth P. lőtt középről, jobbal 18 m-ről, de a labda a jobb felső sarok fölé szállt.

56.p. Cserélt csapatunk: Radics helyett Kiss B., Széles helyett Bagó B., Lustyik helyett Somogyi-Bakos, Vass Á. helyett Nagy P., Simon helyett Mayer Á.

59.p. Bagó B. lőtt 20 m-ről középről, a labda a védőkről felperdülve a lécre hullott.

61.p. Nagy P. bal oldali szabadrúgást követően tálalt a bal összekötő helyén érkező Bagó B. elé, aki az átvételt követően 22 m-ről, jobbal nagy erővel lőtt, a labda a jobb felső saroknál ismét a lécen csattant, majd onnan hagyta el a játékteret.

67.p. Szegi szép csellel játszotta tisztára magát a bal oldalon, majd a tizenhatos sarkának közeléből jobbal lőtt, de Szmola hárítani tudott.

77.p. A bal oldalon felzárkózó Deutsch lőtt 22 m-ről, ballal, de a kapu közepébe tartó labdát Rusák hárította. Az ellentámadásnál Herjeczki került nagy helyzetbe a bal oldalon, de 12 m-ről leadott lövése után Szmola bravúrral védett.

80.p. Hajnal egy állítást követően ballal 20 m-ről lőtt, de Rusák hárított.

81.p. Jobb oldali hazai akciót követően Elekhez került a labda, aki egy csellel tisztára játszotta magát, majd ballal 14 m-ről a kapu bal oldalába lőtt. 1-1.

90.p. A mérkőzés vége. 1-1.

Az első percektől csapatunk ragadta magához a játék irányítását és a meggyőző fölény mellett többször is veszélyt jelentettek támadóink a siófoki kapura. Szűk félóra elteltével megszereztük a vezetést, mikor egy felezővonaltól induló, látványos támadás végén, Simon András fejelt a kapuba. Támadójátékunk mellett a védelmi szekció jó teljesítményét jelzi, hogy a játékrész vége felé volt a hazaiak kapunkat veszélyeztető első lehetősége, amikor Tajthy Tamás lőtt távolról, de az egyenlítés elmaradt.

A szünet után sem változott a játék képe, továbbra is mi irányítottunk, a hazaiak ritkán jutottak el kapunk előteréig. A sorozatos frissítéseknek köszönhetően helyenként pörgőssé vált a játék, a gólszerzési lehetőségek továbbra is előttünk adódtak, de a fiatal Bagó Bálint lövése után kétszer is a léc volt a Balaton-partiak segítségére. Mindkét gárda alaposan megfiatalította összeállítását, ami után a hazaiak játéka is feljavult, mi több a találkozó záró szakaszában Elek Bence egyéni villanása után sikerült is egyenlíteniük.

Az elmúlt időszak időjárásaihoz képest igazi tavaszi hangulata lehetett a mérkőzésnek, ami továbbra is remekül szolgálta a kitűzött célt.