Budafoki MTE - Gyirmót FC Győr

2024.02.11. 14.00 (vasárnap) | Budapest, Budafoki MTE Sporttelep | Merkantil Bank Liga NB II., 20. forduló

Játékvezetők: Lovas László - Vörös Dániel, Sinkovicz Dániel - Molnár Attila

Budafoki MTE: Gundel-Takács - Csonka, Lorentz, Fótyik, Kalmár - Soltész I., Oláh - Németh, Kovács Dávid, Vasvári - Elek I Vezetőedző: Erős Gábor

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi - Lányi, Hudák, Csörgő, Szegi - Kovács M., Kovács Dominik - Soltész, Madarász, Medgyes - AdamcsekI Vezetőedző: Tamási Zsolt

1' Elkezdődött a mérkőzés.

5' Fótyik kapott sárgalapos figyelmeztetést a hazai térfél közepén.

7' Medgyes bal oldali előkészítése után Adamcsek lőtt középről 18 m-ről jobbal, a kapura tartó labda azonban a védőkben elakadt.

10' Hudák buktatta Németh M.-et a tizenhatos előterében középen, a szabadrúgásból a sértett jobbal nagy erővel lőtt, a bal felső sarok irányába tartó labdát Hársfalvi bravúrral védte, a kipattanóra azonban Elek érkezett leggyorsabban és 4 m-ről a kapu közepébe helyezett. 1-0.

16' Adamcsek készítette le a labdát a mögötte érkező Madarász elé, aki a jobbösszekötő helyétől 16 m-ről jobbal nagy erővel lőtt, a léc alá tartó labdát azonban Gundel-Takács bravúrral tenyerelte vissza.

18' Medgyes a bal oldalról, az alapvonal közeléből ballal ívelte a labdát a hosszú saroknál érkező Lányi B. felé, aki 4 m-ről a kapu bal oldalába fejelt. 1-1.

41' Medgyes két szép cselt követően nagy erővel lőtt a bal összekötőhelyétől 20 m-ről jobbal, a labda azonban a védőkről szögletre perdült. Madarász bal oldali szöglete után a középen érkező érkező Szegi 4 m-ről fejelt, de Gundel-Takács óriási bravúrral hárítani tudott.

44' Kovács Dominik kapott sárgalapos figyelmeztetést.

45' +2 perc hosszabbítás.

Kényszerű cserét követően Oláh helyett Szerető folytatja a mérkőzést.

Félidő: 1-1.

Szünetben cserélt együttesünk: Kovács Dominik helyett Szőke G. folytatja.

46' Elkezdődött a második félidő.

47' Medgyes viharzott el a bal oldalon, majd pontos beadása után Soltész egy állítást követően ballal 15 m-ről lőtt. A jobb alsó sarokra tartó labdát Gundel-Takács védte. Az ellentámadásnál Szerető jobb oldali akcióját követően Elek kotorta a labdát közelről kapura, itt viszont Hársfalvinak is sikerült a védés.

51' Látványos Madarász- Adamcsek összjátékot követően utóbbi jobbal 16 m-ről lőtt a jobb összekötőhelyétől, de a labda elkerülte a jobb alsó sarkot.

52' Madarász adott remek labdát a saját térfeléről, a védők között bal oldalon előre törő Szegi elé, aki 18 m-ről jobbal a kimozduló Gundel-Takács mellett a kapu bal alsó sarkába lőtt. 1-2.

57' Németh vezette fel a labdát középen, majd a behátráló védők mellett 17 m-ről jobbal lőtt, de Hársfalvi védett.

58' Medgyes lépett ki a jobb oldalon, elhúzta a labdát a kimozduló Gundel-Takács mellett, majd pontosan játszott a középen érkező Adamcsek elé, aki 8 m-ről jobbal laposan a kapu jobb oldalába lőtt. 1-3.

63' Kettős csere a hazai csapatnál: Kovács Dávid helyett Zsóri, és Németh helyett Czérna a pályán.

70' Czérna kapott sárgalapot Szegi buktatásáért. A bal oldali szabadrúgásból Adamcsek jobbal a jobb felső sarok felé lőtt.

72' Zsóri lőtt ballal középről 20 m-ről, de a léc alá tartó labdát Hársfalvi hárította.

76' Kettős csere csapatunknál: Soltész és Madarász helyett Hajdú és Takács folytatja.

77' Vasvári helyett Merényi a pályán.

80' Ismét kettős csere csapatunknál: Kovács M. helyett Polgár és Adamcsek helyett Kicsun.

85' Hajdú bal oldali beadása után Polgár fejelt a jobb oldalról érkezve 8 m-ről, de a kapu jobb oldalára tartó labdát Gundel-Takács védte.

88' Takács adott jó ütemű labdát a felezővonaltól induló Medgyes elé, aki óriási helyzetben átemelte a labdát a kimozduló Gundel-Takács fölött, de a labda a háló tetejére hullott.

90' +3 perc hosszabbítás.

Mérkőzés vége: 1-3.