FC AJKA - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.09.19. 17.00 | Ajka, Ajkai Városi Sportcentrum | MOL Magyar Kupa, 3. forduló

Játékvezetők: Barna Gábor-Kulman Tamás, Rózsa Dávid

FC Ajka: Balogh M.- Szűcs K., Heffler T., Görgényi D., Présinger Á., Tóth G. - Stoiacovici T.,- Murka B., Sejben V., Gaál B.-Dragoner F.|Vezetőedző: Kis Károly

Gyirmót FC Győr: Rusák E.-Szegi V, Karacs D., Ikic F., Kirják H.- Radics M.- Hasani F., Csonka A., Hajdú Á., Medgyes Z.- Lencse L.|Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

4.p. Kirják hosszú indítását követően, Hajdú passzolta tovább a labdát Medgyesnek, aki 16 méterről vállalkozott lövésre, de próbálkozását Balogh tolta oldalra.

13.p. Kirják végezhetett el bedobást, a tizenhatoson belül Lencse tartotta meg a labdát, majd készített elő Medgyesnek lövésre, aki jobbal 11 méterről lőtt kapura, de a próbálkozást a védők blokkolni tudták.

17.p. Szegi jobb oldali keresztlabdája után Lencse az átvételt követően a bal összekötő helyétől,14 méterről jobbal a bal felső sarokba lőtt, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

19.p. Lencse kapott sárga lapos figyelmeztetést.

22.p. Tóth Gergely buktatta Hajdú Ádámot, a bal összekötő helyénél, a 17 méteres szabadrúgásból Lencse jobbal a bal kapufa mellé lőtt.

23.p. Murka Benedek került óriási helyzetbe a jobb oldalon, kapura tört, majd 13 méterről jobbal kapura lőtt.,de a kimozduló Rusák bravúrral védett.

26.p. A felező vonalat átlépve a jobb oldalról Radics Márton kitűnő labdával hozta helyzetbe a bal oldalon felzárkózó Medgyes Zoltánt, aki az átvételt, majd cselt követően az ötös jobb oldali sarkának közeléből, 8 méterről jobbal laposan a kapu jobb oldalába lőtt, 0-1.

35.p. Cserélt a hazai együttes, Sejben helyett Lehoczky folytatja a játékot.

45.p. Látványos bal oldali Medgyes-Lencse összjátékot követően, utóbbi került helyzetbe, de a kaputól 10 méterre ballal laposan lőtt,a labda azonban cm-kel a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

45.p. Befejeződött az első félidő, 0-1.

46.p. Elkezdődött a második félidő.

46.p. Szűcs Kristóf helyett Tar Zsolt érkezett.

49.p. Lehoczky kitűnő labdával indította a bal oldalon felfutó Gaál Bálintot, aki az átvételt követően kissé kisodródva 15 méterről ballal laposan lőtt de a labda a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

51.p. Hasani jobb oldali szöglete után Szegi a rövid saroktól 8 méterről a bal kapufa mellé fejelt.

55.p. Medgyes remek labdával hozta helyzetbe a bal összekötő helyén lendületesen felfutó Hasanit, aki ballal 16 méterről a jobb felső sarok fölé lőtt.

56.p. A szerepeket felcserélve Hasani adott kitűnő labdát Medgyes elé, aki középen 10 méterről a mellre vételt követően jobbal laposan lőtt, a labda a jobb kapufáról vágódott vissza a mezőnybe.

58.p. Kettős csere az Ajkánál, lemegy Stoiacovici és Dragoner, helyükön Csizmadia és Szarka folytatják.

60.p. Felezővonal közelében a bal oldalon Csonka látványos mozdulattal, sarokkal indította akciónkat, amiben Medgyes tálalta a középen felzárkózó Hajdú elé aki egy állítást követően, ballal 22 méterről lőtt de a labda a kapu fölé szállt.

62.p. Szarka kitűnő érzékkel játszott vissza a mögötte érkező Csizmadia elé, aki 7 méterről jobbal lőtt, a rövid sarokra tartó labdát Rusák bravúrral ütötte szögletre. A bal oldali sarok rúgás után Szarka fejelt a hosszú saroknál 6 méterről, de kapu jobb oldalába tartó labdát Ikic rúgta vissza a mezőnybe.

65.p. Hasani Florent kapott sárga lapot a mérkőzés 65. percében.

68.p. Kettőt cserélt csapatunk, Lencse helyén Varga, míg Hasani helyén Herjeczki folytatják a játékot.

70.p. Murka Benedek helyére érkezett Berzsenyi Kevin a hazaiaknál.

75.p. Lehoczky P. és Medgyes Z. kaptak sárga lapos figyelmeztetést.

79.p. A hazai térfél közepétől Varga Barnabás indította a bal oldalon felfutó Medgyest, aki az átvételt követően ballal laposan lőtt, de a kapu jobb oldalára tartó labdát Balogh hárítani tudta.

79.p. Hajdú kapott sárga lapos figyelmeztetést.

82.p. Lehoczky próbálkozott lövéssel, középről 30 méterről jobbal, de a kapu jobb oldalába tartó megpattanó labdát Rusák nagy bravúrral védte.

89.p. Kettős csere ismét csapatunknál: elhagyja a pályát Medgyes Zoltán és Csonka András, helyükön Simon András és Nagy Patrik.

90.p. 3 perc lesz a hosszabbítás.

92.p. Radics Márton helyére Vass Ádám érkezett a hajrában.

90.p. Mérkőzés befejeződött, 0-1.