GYIRMÓT FC GYŐR - MOL FEHÉRVÁR FC

2021.08.14. 20.30 | Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion | OTP Bank Liga NBI., 3. forduló

Játékvezetők: Karakó Ferenc- Szert Balázs, Király Krisztián- Bognár Tamás

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A.- Major M., Ene Cornel, Széles I., Zeke M.- Vass Á.- Herjeczki K., Nagy P., Radics M., Medgyes Z.- Varga B.| Vezetőedző: Csertői Aurél

MOL Fehérvár FC: Kovácsik Á.- Fiola A., Visar Musliu, Rus Adrián, Stopira- Alef, Jevhen Makarenko- Ivan Petryak, Dárdai P., Marcel Heister- Nikolic| Vezetőedző: Szabics Imre

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

4.p. Petryak bal ldali szabadrúgását követően a kapu elé élesen belőtt labdáról Stopira cm-el maradt le.

6.p. Heister kitűnő labdával hozta helyzetbe a védők között a bal összekötő helyén kilépő Nikolicot, aki 14 m-ről a kimozduló Hársfalvi lábai között a kapu közepébe lőtt, de A VAR segítségével a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

24.p. Petryak jobb oldali szögletét követően a középen flzárkózó Musliu bal lábáról a bal alsó sarok felé pattant a labda, ami után csatárunk Varga Barnabás tudott menteni

30.p. A jobb oldalon felfutó Fiola egy ártalmatlannak tűnő csellel csapta be védőnket Radics Mártont, majd az alapvonal közeléből pontosan ívelt a hosszú saroknál üresen érkező Heister felé, aki az átvételt követően mintaszerűen tálalt a második hullámban felfutó Petryak elé, aki 10 méterről ballal, kapásból laposan a jobb alsó sarokba lőtt, 0-1.

38.p. Vendég csere, Alef helyén Szendrei Norbert folytatja.

42.p. Ene a kezdőkör közeléből kitűnő labdával indította a bal oldalról kapura törő Medgyest, aki Fiolától szorongatva 12 m-ről ballal laposan lőtt, de a labda cm-kel a bal alsó sarok mellett hagyta e a játékteret

45.p. A játékvezető az első félidő végén 3 perc hosszabbítás következhet.

45.p. A védelembő kimozduló Rus kitűnő labdával indította a bal oldalon felfutó Heistert, aki mellel maga elé tette a labdát, majd Majortól szorongatva 14 m-ről ballal lőtt, de a labda a bal felső sarok fölé szállt.

45.p. Első félidő 0-1.

46.p Elkezdődött a második félidő.

46.p. Vendég csapat cserélt: Fiola A. helyett érkezett Kojnok Zs.

49.p. Dárdai szép cselekkel játszotta tisztára magát a jobb oldalon, majd kitűnően ívelt a hosszú saroknál érkező Petrayk felé, aki 4m-ről a kapu fölé fejelt.

53.p. Stopira kapott sárga lapot Varga Barnabással szemben elkövetett szabálytalansága miatt.

62.p. Nagy Patrik bal oldali szögletét követően a lendületből érkező Varga Barnabás 4 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 1-1.

63.p. Hármas cserét hajtott végre csapatunk: elhagyta a pályaát Medgyes Zoltán, Radics Márton és Nagy Patrik, érkezett a helyükre Florent Hasani, Hajdú Ádám és Csonka András.

68.p. Cserélt a vendég együttes is, a pályán a folytatásban Zivzivadze, Musliut váltotta.

77.p. Az erőszakosan labdát szerző, majd a következő pillanatban azt elvesztő Vass Ádám mozdulatai után Heister lőhetett ballal, 16m-ről de a labda a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

77.p. Sárga lapos figyelmeztetést kapott Zeke Márió.

79.p. Szendrei adott kitűnő labdát a védők mögül induló és így nagy helyzetbe kerülő Petryak felé, aki 8 m-ről jobbal kapásból lőtt, de a labda a léc fölé szállt.

80.p. Varga Barnabás helyén Simon András a pályán.

87.p. Stopira remek cselekkel tört kapura a balösszekötő helyénél, majd nagy helyzetben 14 m-ről ballal félmagasan lőtt, de a rövid sarokra tartó labdát Hársfalvi bravúrral tolta szögletre.

88.p. Ismét kettős csere a vendégeknél: elhagyta a pályát Nikolic és Petryak, érkezett a helyükre Szabó Levente, Lamin Jallow

90.p. 3 perc a a ráadás.

90.p. Sárga lapos figyelmeztetést kapott Lamin Jallow.

92.p. Herjeczki Kristóf helyére érkezett Szegi Vince.

93.p. Karakó Ferenc véget vetett a mérkőzésnek, amely 1-1-es döntetlennel zárult.