GYIRMÓT FC GYŐR - MTK BUDAPEST

2021.07.30 20.30 | Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion | OTP Bank Liga NBI., 1. forduló

Játékvezetők: Zierkelbach Péter - Szalai Dániel, Becséri Gergely - Urbán Eszter

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A.- Major M., Cornel E., Széles I., Zeke M.,-Vass Á.,-Herjeczki K., Nagy P.,Hajdú Á. Medgyes Z., -Varga B | Vezetőedző: Csertői Aurél

MTK Budapest: Mijatovic M- Alho N.,Varju B.,Ferreira T. Herrera C.,- Ramadani Y.- Weir J., Dimitrov S. Grozav T.-Miovski B., Palincsár M | Vezetőedző: Costantino Giovanni

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

3.p. A vendégek labdavesztését követően Varga B. törhetett előre lendületesen a jobb oldalon a felező vonaltól, 13 m-ről leadott jobb lábas nagy erejű lövése után a labda a kapu fölé szállt.

5.p. Palincsár jó ütemű labdával hozta helyzetbe a védő között kilépő Miovskit, aki nagy helyzetből ballal a bal kapufa mellé lőtt.

8.p. Herrera lőhetett szabadrúgást a jobb összekötő helyétől 21m-ről, de a labda cm-kel a léc fölött hagyta el a játékteret.

13p. Herrera bal oldali szögletét követően a rövid saroknál lendületből érkező Miovski 8m-ről a jobb felső sarok fölé fejelt.

18.p. Sárga lapos figyelmeztetés kapott Herrera C.

21.p Nagy P. bal oldali szöglet rúgása után a védők fején megcsúszó labda a jobb oldalon érkező Major M. elé került, aki egy állítást követően 13m-ről jobbal nagy erővel lőtt, de a léc fölé lőtt.

26.p. Nagy P. készítette a jobb oldalon felfutó Herjeczki K. elé a labdát, aki az alapvonal közelében az un. bicikli cselekkel becsapta védőjét, majd élesen lőtt a kapu elé, a menteni szándékozó Ferreira bal lábáról saját kapujának jobb oldalába pattant a labda. 1-0

35.p. A bal oldalon előretörő Grozav lőtt élesen a kapu elé, az érkező támadó elől Hársfalvi bravúrral mentett.

37.p. Grozav rántotta le a középen kapura törni szándékozó Varga B.-t ,amiért a fővárosiak védője sárga lapot kapott, a megítélt szabadrúgásból Nagy P. 17m-ról jobbal a kapu fölé lőtt .

41.p. A bal összekötő helyén Palincsár elé pattant a labda, aki az átvételt követően jobbal kapura csavart , de a labda a baloldali kapufáról hagyta el a játékteret.

42.p. Nagy P. ívelt a vendég kapu elé a jobb oldalról, Varga B. fejjel lekészítette a labdát az érkező Széles I. felé, akinek azonban jobb lábából óriási helyzetben leperdült a játékszer.

45.p. + 3 perc hosszabbítás.

45. Félidő 1-0

46.p. Elkezdődött a második félidő.

46.p. Csere mindkét oldalon a vendégeknél Weir helyére Nagy ZS. érkezett, míg nálunk Hajdú Á-t Csonka A. váltotta.

50.p. Nagy P. jobb oldali szöglete után Varga B. fejelhetett középre zavartalanul 8m-ről, de labda a léc fölé szállt.

52.p. Medgyes Z. szép cselekkel játszotta tisztára magát a bal oldalról, majd 12m-ről laposan lőtt, de a jobb alsó sarokra tartó labdát Mijatovics bravúrral védte.

54.p. Miovski szép csellel ment el a jobb oldalon, majd az alapvonal közeléből ballal átpörgetve a labdát a kivetődő Hársfalvi fölött a hosszú sarokba lőtt. 1-1

64.p. Labda vesztése után Herjeczki erőszakosan szerezte vissza a játékszert, majd befelé cselezett a jobb oldalról, ezt követően ballal 14m-ről lőtt de a kapu közepébe tartó labdát Mijatovic hárítani tudta.

66.p. Vendég csapat cserélt Dimitrov helyére érkezett Prosser D.

73.p. Miovski kapott sárga lapos figyelmeztetést.

78.p. Csapatunk és a vendég csapat is cserélt Miovski helyére érkezett Kovácsréti M., míg nálunk Varga B. helyére Simon A. érkezett.

80.p. A középen felfutó Herjeczki kitűnő labdával hozta helyzetbe a bal oldalon érkező Medgyest, aki 13m-ről laposan lőtt a labda a bal oldali kapufáról pattant vissza a mezőnybe.

85.p. Csapatunk cserélt Herjecski K. helyett Hasani F.

86.p. Vendég csapat cserélt Palincsár M. helyett Mezei Sz. érkezett.

88.p. Ferreira kapott sárga lapos figyelmeztetést.

90.p. Kapunk előterében történ veszélyes játék miatt sérülést okozó Ferreira kiállítás sorsára jutott.

90.p.Csapatunk cserélt Nagy P. helyett Radics M. és Medgyes Z. helyett érkezett Lencse L.

90.p. Lencse L. kapott sárga lapos figyelmeztetést.

90.p. + 6 perc hosszabbítás.

96.p. Mérkőzés vége 1-1.