GYIRMÓT FC GYŐR - SZENTLŐRINC

2022.07.30. 17:30 | Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion I Merkantil Bank Liga NBII., 1. forduló

Játékvezetők: Takács Tamás - Belicza Bence Péter, Mohos Milán - Lovas László

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A.- Szegi V., Csörgő V., Hajdú Á., Helembai M. - Kovács M., Vass Á., Nagy P. - Medgyes Z., Pethő B., Soltész D. | Vezetőedző: Csertői Aurél

Szentlőrinc: Prokop R. - Tamás L., Németh E., Bányai P., Török L., Kiss-Szemán P., Rétyi R., Lénárt G., Daróczi Z., László D., Erdélyi B. | Vezetőedző: Jeremiás Gergő

1.p Elkezdődött a mérkőzés

7.p Szegi V. jobb oldali beadására Pethő B. érkezett a kapu elé és 5 méterről a kapu közepébe fejelt 1-0

12.p Pethő B. fordul kapura, majd 25 méterről a bal felső sarkot vette célba, de lövését Prokop R. bravúrral tolta szögletre.

23.p Pethő B. bal oldalról tör befele az alapvonalon, majd készít Kovács M. elé, aki átvétel nélkül védhetetlenül a kapu jobb oldalába rúgta a labdát 2-0

30.p Csörgő V. bedobást követően a 16oson belülről, jobb oldalról rúgta középre a labdát, amire Pethő B. reagált ragyogóan és vágta a bal alsó sarokba a labdát. 3-0

45.p Félidő 3-0

46.p Kezdetét vette a második játékrész.

46.p Félidőben cserélt a vendég csapat. Bányai P., László D. és Török L. maradt az öltözőben, helyettük Mervó B., Csörgő R. és Csilus Á. érkezett a pályára.

51.p Nagy P. és Medgyes Z. ragyogó kényszerítőt követően juttatta a labdát a védők mögé, ahova csapatkapitányunk tört be, majd ballal a jobb alsó sarkot vette célba, de lövését a vendégek kapusa lábbal szögletre tolta.

52.p Nagy P. íveli kapu elé a szögletet, amire Csörgő V. érkezett és a 11es pontról a kapu közepébe fejelt. 4-0

57.p Erdélyi B. buktatta Helembai Márkot. Nagy P. végzi el a szabadrúgást, amit laposan rúg a kapu elé, de ezúttal Kovács M. kísérlete nem talált kaput.

61.p Csertői Aurél cserél, Soltész D. és Pethő B. hagyja el a játékteret, helyükre Herjeczki K. és Simon A. érkezik

68.p Hajdú Á. és Mervó B. kapott sárgalapos figyelmeztetést

76.p Erdélyi B. hibája után Helembai M. kerül helyzetbe, de a lehetőséget nem tudja gólra váltani, mivel Prokop lábbal hárított.

78.p Medgyes Z. az 5méteres sarkáról bal lábbal lő kapura, de a vendég kapus védeni tudott.

78.p Vass Á. helyére Kovács D. érkezik.

82.p Tamás L. kapott sárgalapos figyelmeztetést

82.p Medgyes Z. és Helembai M. hagyja el a pályát, helyükre Mayer Á. és Nahirnij A. érkezett.

90.p Simon A, cselezi magát befele a bal oldalról, majd jobb lábbal teker a hosszú sarok felé, de kísérlete centikkel a kapufa mellett hagyja el a játékteret.

Mérkőzés vége 4-0