KISVÁRDA MASTER GOOD - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.08.06. 20.00 | Kisvárda, Kisvárdai Várkerti Stadion | OTP Bank Liga NBI., 2. forduló

Játékvezetők: Pintér Csaba-Búzás Balázs, Kóbor Péter- Csonka Bence

Kisvárda Master Good: Dombó Dávid- Hej V., Kravchenko A., Cirkovic L., Matheus L.- Simovic- Navratil, Ötvös B., Melnyik, Bumba-Mesanovic | Janeiro Joao

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A.- Major M., Cornel E., Széles I., Zeke M.,-Vass Á.,-Herjeczki K., Nagy P., Radics M., Medgyes Z., -Varga B.| Vezetőedző: Csertői Aurél

4.p. Nagy Patrik jobb oldali szöglete után, a középen lendületből érkező Varga Barnabás fejelt 6 méterről, a léc alá tartó labdát Dombó bravúrral tolta szögletre.

10.p A jobb oldalon felzárkózó Hej V. élesen ívelt középre, a labda veszélyesen tartott a hosszú saroknál a léc alá, de Hársfalvi nagy bravúrral hárított.

12.p. A védő pozícióból felzárkózó Leoni került helyzetbe a kaputól 13 méterre, de lövése Hársfalviról oldalra pattant, de a játékvezető egyébként is anulálta a lehetőséget.

18.p. A balösszekötő helyén felzárkózó Bumba próbálkozott lövéssel, 22 méterről jobbal, de a labda a jobb oldali kapufa tövét érintve hagyta el a játékteret.

20.p. Zeke baloldali beadása után a középen érkező Herjeczki 14 méterről próbálkozott lövéssel, de nagy helyzetben leperdült lábáról a labda.

23.p. Sárga lapos figyelmeztetést kapott Radics Márton, Melnyik buktatásáért.

24.p. A jobb összekötő helyén felzárkózó Kravchenko lövésre szánta el magát a kaputól 30 méterre, szerencsénkre a labda jócskán a kapu fölé szállt.

28.p. Bumba bal oldali szögletét követően, az érkező Ötvös B. 22 méterről jobbal kapásból lőtt, a labda azonban Vass Ádám lábáról pattint vissza a mezőnybe.

33.p. Bumba szép csellel játszotta tisztára magát a bal oldalon, majd ballal élesen, laposan lőtt középre, a hosszú saroknál érkező Melnyik pedig 3 méterről a kapu bal oldalába helyezett, 1-0.

35.p. Nagy Patrik bal oldali szabadrúgását követően, a rövid saroknál lendületből érkező Varga Barnabás 5 méterről a kapu bal oldalába fejelt, 1-1.

45.p. Nagy Patrikkal szemben elkövetett szabálytalanság után Ötvös Bence először sárga lapot kapott, majd Pintér Cs. játékvezető a VAR rendszer felvételének megtekintése után első döntését visszavonva azonnali piros lappal kiállította a hazaiak középpályását.

45.p. Félidő 1-1.

46.p. Elkezdődött a második félidő.

51.p. Sárga lapos figyelmeztetést kapott Zeke Márió.

51.p. A bal összekötő helyétől Mesanovic lőtt laposan ballal 23 méterről, a labda cm-kel a jobb alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

56.p. Jobb oldali vendég akciót követően, a menteni szándékozó Ene középre fejelt labdájára Bumba érkezett, aki az átvételt követően 20 méterről jobbal a bal alsó sarokba tekert, 2-1.

59.p. Csapatunk cserélt, Herjeczki Kristóf helyére Simon András érkezett.

61.p. Varga Barnabás kapott sárga lapot Leonival elkövetett szabálytalanságáért.

63.p. Csapatunk kettős cserét hajtott végre, Vass Ádám helyére Heffler Norbert érkezett, míg Varga Barnabás helyett Lencse László folytatja a játékot.

67.p. Cserél a Kisvárda csapat is, Navratil helyére Karabelyov érkezett.

69.p. A bal oldalon felzárkózó Zeke Márió ívelt kitűnően a kapu elé, a hosszú saroknál érkező Simon András 6 méterről fejelt, de a labda a jobb felső saroknál a léc mögé hullott.

71.p. Lencse szép csellel játszotta magát tisztára az ötös jobb oldali sarkánál majd ballal középre adott, az érkező Simon András elől óriási helyzetben a védők menteni tudtak.

73.p. Simon András játszott kitűnően a védők között a jobb oldalon érkező Medgyes elé, aki 12 méterről jobbal laposan lőtt, de a labda cm-kel a jobb alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

73.p. Cserélt a Kisvárda, Mesanovic helyére érkezett Nagy M. érkezett.

83.p. A job oldalon felzárkózó Hej szép csellel játszotta tisztára magát majd a kaputól 20 méterre, jobb külsővel célozta meg a jobb alsó sarkot, de Hársfalvi András nagy bravúrral tolta a labdát szögletre.

85.p. Major Martin helyén Hasani folytatja.

88.p. Heffler Norbert lőtt ballal, 23 méterről a középre tartó de szitáló labdát Dombó hárítani tudta

89.p. Melnyik helyén Gosztonyi a pályán a folytatában.

90. Pintér Csaba játékvezető 3 percet hosszabbít.

93.p. Hasani visszahúzásáért, Simovic kapott sárga lapot.

93.p. Vége a mérkőzésnek 2-1.