MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.08.22. 15.45 | Mezőkövesd, Mezőkövesd Városi Stadion | OTP Bank Liga NBI., 4. forduló

Játékvezetők: Bogár Gergő - Vígh-Tarsonyi Gergő, Horváth Róbert - Berke Balázs

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli Riccardo- Farka D., Kocsis G., Katanec, Martinez Hector- Madarász M., Karnitski, Cseri T.-Vutov Antonio, Jurina M.,Besirovic | Vezetőedző: Pintér Attila

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A.-Major M., Karacs D., Széles I., Zeke M.-Vass Á.-Herjeczki K., Nagy P., Radics M., Medgyes Z.- Varga B.| Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Elkezdődött a mérkőzés

4.p. Sárga lapos figyelmeztetést kapott Herjeczky Kristóf.

5.p. Sárga lapos figyelmeztetést kapott Jurina Marin.

15.p. Medgyes lágyan ívelte a labdát a bal oldalról a hosszú saroknál teljesen üresen érkező Herjeczki elé, aki 5 méterről kapásból jobbal becsúszva lőtt, de Piscitelli óriási bravúrral lábbal hárított.

18.p. A balösszekötő helyén Kocsis buktatta Medgyest, a megítélt szabadrúgásból a sértett első próbálkozásból jobbal a sorfalba lőtt, majd az ismétlésnél ballal a kapu fölé.

20.p. Jurina próbálkozott 17 méteres lövéssel középről, de a kapu bal oldalára tartó labdát Hársfalvi bravúrral tolta oldalra.

22.p. Herjeczki szép csellel játszotta tisztára magát a jobb oldalról, majd a jobbösszekötő helyétől 16 méterről ballal lőtt, de a kapu jobb oldalára tartó labda a védőkről szögletre pattant.

27.p. Farkas Dániel kapott sárga lapos figyelmeztetést Zekével elkövetett szabálytalanságáért.

35.p. Farkas jobb oldali lapos beadása után a jobbösszekötő helyén érkező Madarász előtt adódott óriási lehetőség, de senkitől sem zavartatva 14 méterről történt próbálkozása közben leperdült a jobb lábáról a labda.

45.p. Zeke bal oldali beadását követően Medgyes a kapunak háttal állva 10 méterről ballal próbálkozott, de a labda kapu fölé szállt,félidő:0-0.

46.p. Elkezdődött a második félidő, a Mezőkövesd kettős cserét hajtott végre: lejött Cseri Tamás és Madarász Márk, helyükön pedig Drazic Stefan és Cseke B.

47.p. Vutov próbálkozott ballábas nagy erejű lövéssel, középről a tizenhatosról, de az önfeláldozóan bevetődő Szélesről a mezőnybe pattant vissza a labda.

52.p. Herjeczki jobb oldali beadása után a védőkről lecsorgó labda ismét támadónk elé került, aki egy állítást követően ballal 12 méterről laposan lőtt, de a labda cm-kel a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

58.p. Cserélt csapatunk, Medgyes Z., Varga B. és Nagy P. helyén Florent Hasani, Simon A. és Csonka A. folytatják.

59.p. Cserélt a Mezőkövesd is, Jurina helyére Nagy Dániel állt be.

64.p. Drazic kapott kitűnő labdát középen, lendületesen kapura tört, majd a védőktől szorongatva 13 méterről jobbal lőtt, de Hársfalvi nagy bravúrral lábbal védett.

71.p. Besirovic kapott sárga lapot Hasani buktatásáért.

73.p. Hasani a saját térfeléről kitűnő labdával indította a bal oldalon felfutó Herjeczkit, aki az átvételt, majd egy állítást követően a bal összekötő helyétől 20 méterről jobbal lőtt, de a labda a bal kapufa mellé szállt.

78.p. Csonka András kapott sárga lapot.

78.p. Karnitski helyén Jakub Vojtus folytatja a játékot.

78.p. Csapatunk ismét cserélt, Radics helyén Hajdú Ádám.

85.p Besirovic ívelt kapunk előterébe a térfél közepétől, ami után Hársfalvi remek érzékkel és mozdulattal öklözte vissza a mezőnybe a labdát, ami így Csekéhez került, aki kapásból 30 méterről próbálkozott egy emeléssel, de a labda a kapu fölé szállt.

87.p. Vutov helyén a Mezőkövesd csapatában Calcan folytatja.

89.p. Herjeczki helyére Szegi Vince érkezett.

90.p. 4 perc hosszabbítás következik.