MTK BUDAPEST - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.11.05 20:00 | Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion | OTP Bank Liga NBI., 12. forduló.

Játékvezető Pillók Ádám - Tóth II. Vencel, Georgiou Theodoros - Solymosi Péter

MTK Budapest: Mijatovic M.- Balázs B., Varjú B., Ferreira T., Herreira S.- Dimitrov S., Ramadani- Kovácsréti M., Mezei Sz., Kocsis B.- Miovski| Vezetőedző:Teoduru Vaszilisz

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A.- Szegi V., Ikic F., Széles I., Zeke M.- Radics M.- Hasani F., Nagy P., Hajdú Á., Varga B.- Simon A.| Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

6.p. Nagy Patrik ívelt jobboldali szabadrúgásból a kapu elé 24 méterről, az érkező Ikic 8 méterről a bal felső sarok fölé fejelt.

12.p. Radics hibáját kihasználva Miovski lőhetett a bal oldalról 20 méterről, de a bal felső sarokra tartó labdát Hársfalvi bravúrral hárította.

13.p. Kovácsréti játszotta magát tisztára egy csellel a jobboldalon majd 21 méterről ballal ,laposan lőtt, de a középre tartó labdát Hársfalvi megint védeni tudta.

22.p. Nagy Patrik baloldali szögletből ívelt a középen zavartalanul érkező Hasani fel, aki 16 méterről kapásból, ballal lőtt, de a kapu baloldalába tartó labdát Mijatovic hárította.

23.p. Balázs Benjámin csúszott el a jobboldali védő pozíciójában, ami után így a labda Simon András elé került, aki az alapvonal közeléből játszott vissza, az érkező Hasani pedig ballal 14 méterről kapu fölé lőtt.

27.p. A baloldali akción belül, Nagy- Hajdú volt a labda útja, utóbbi a hosszú saroknál érkező Simon elé játszott, aki 5 méterről a bal kapufa mellé fejelt.

31.p. Zeke Márió buktatta Kovácsrétit a balösszekötő helyén a kaputól 30 méterre, szabadrúgásból Mezei ívelte be a labdát, Miovski pedig 12 méterről kapura csúsztatott, de Hársfalvi könnyedén védett.

32.p. Hajdú Ádám kapott sárga lapos figyelmeztetést, amiért a hazai kapu előterében rátartott Ramadani bal bokájára.

34.p. Herreira kapott a hazaiak csapatából sárga lapos figyelmeztetést Simon Andrással elkövetett szabálytalanságáért.

38.p. Kocsi Bence előtt adódott lehetőség, aki 25 méterről középről, jobbal lőtt de a középre tartó labdát Hársfalvi könnyedén hárította.

41.p. Zeke baloldali bedobása után Simon, majd Hajdú csúsztatta tovább a labdát, ami után Herreira rövid felszabadítása, az érkező Szegi Vince elé került, aki 17 méterről ballal, dropból nagy erővel kilőtte a jobb felső sarkot, 0-1.

45.p. Egy perc hosszabbítás következhet.

46.p. Nagy Patrik kevergetett a hazai térfél közepén, majd a baloldalon érkező Hajdú elé játszott, aki mesterien ívelt a középen érkező Varga Barnabás felé, aki óriási helyzetből 6 méterről fejelt, a jobb alsó sarokra tartó labdát Mijatovic nagy bravúrral hárította.

45.p. Elkezdődött a második félidő.

59.p. Szegi jobboldali beadása után Varga Barnabás a hosszú saroknál fejelhetett, a bal alsó sarokra tartó labdát Mijatovic bravúrral védte, az ismétlésnél azonban Simon 3 méterről ballal a kapu bal oldalába lőtt, 0-2.

61.p. Cserél a hazai csapat, elhagyta a pályát Kocsi Bence és Dimitrov, helyükön pedig Kosznovszky és Drljo Andrija a pályán.

70.p. Kényszerű csere csapatunknál, Zeke Márió helyén Csonka András a folytatásban.

73.p. Miovski kapott sárga lapos figyelmeztetést.

74.p. Varga Barnabás készítette le a labdát középről a baloldalon érkező Csonka elé, aki az átvételt követően fejjel azt maga elé tette, majd 13 méterről ballal nagy erővel lőtt a kapu bal oldalába, 0-3.

78.p. A második találat szerzője, Simon András hagyta el a pályát, helyén Lencse László.

82.p. Csapatunk kihasználta utolsó cseréit is, Hasani és Nagy Patrik hagyták el a játékteret, helyükön Vass Ádám és Major Martin.

84.p. Hazai csere: Mezei és Kovácsréti hagyták el a pályát, őket Palincsár és Osei Clinton váltották.

85.p. Herreira ívelt a kapu elé a vendég térfél közepétől balról, a hosszúnál érkező Miovski 5 méterről cm-kel a jobb kapufa mellé fejelt.

87.p. Major remek ütemű labdát adott a jobboldalon kilépő Lencse elé, aki 13 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtt, de a VAR vizsgálatot követően a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

90.p. 3 perc hosszabbítás, Radics kapott sárga lapos figyelmeztetést.