PMFC - GYIRMÓT FC GYŐR

2020.10.25. 17:00 | Merkantil Bank liga, 13. Forduló | Pécs, PMFC Stadion

Játékveztők: Gaál Ákos - Bognár László, Király Zsolt - Barna Gábor

PMFC: Helesfay -Króner, Preklet, Katon - Futó - Kónya, Geiger, Tölgyesi, Hegedűs - Adamcsek | Vezetőedző: Vas László

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi - Major, Hudák, Széles, Szegi - Vass Á., Lázár P. - Heffler, Szatmári, Hajdú - Simon A. | Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

6.p. Simon A. játszott vissza a bal oldalról a mögötte érkező Hajdú elé, aki 12 m-ről, ballal laposan lőtt, de kapu jobb oldalába tartó labdát Helesfay hárította.

10.p. Adamcsek lőtt szabadrúgásból a jobb összekötő helyétől 20 m-ről, de a bal felső sarokra tartó labdát Hársfalvi szögletre mentette.

13.p. Hegedűs jobb oldali szögletét követően a középen érkező Preklet fejelt 6 m-ről, de a labda a jobb kapufa mellé szállt.

A felázott talaj meglehetősen nehezíti a játékosok dolgot, ebből eredendően sok a pontatlanság. A csapatok egymás hibáiból próbálnak élni de, a játék hosszú ideig a két tizenhatos között zajlott.

31.p. Hegedűs tört előre a bal oldalon, beadása után Adamcsek pontatlanul játszott középre, a kipattanó után Futó 16 m-ről a kapu fölé lőtt.

33.p. Lázár játszott a középen felzárkózó Heffler elé, aki jobbal átemelte a kapujából kimozduló Helesfayt, de a labda a jobb kapufa mellé szállt.

34.p. Hegedűs játszott a jobb oldalon felfutó Tölgyesi elé, aki laposan, élesen a kapu elé lőtt, de a labda a hosszú saroknál elhagyta az alapvonalat.

37.p. Simon kapott sárga lapot könyöklésért.

43.p. Futó kapott sárga lapot Heffler buktatásáért.

44.p. Hegedűs remekül futott fel a bal oldalon, az alapvonal közeléből pontosan játszott vissza az érkező Geiger elé, akinek perdítése után a labda Major lábán felpattanva a léc mögé hullott.

45.p. Félidő. 0-0.

Annak ellenére, hogy a hazai támadók is néhányszor eljutottak a kapunkig, de a helyzeteik eddig kimaradtak, míg játékosaink a találkozó elején Hajdú Á lövésénél, majd fél óra elteltével Heffler N. távoli emelésénél kerültek közel a gólszerzéshez.

46.p. Elkezdődött a második félidő.

49.p. Adamcsak végzett el szabadrúgást a bal oldalról a szögletzászló közeléből, de az élesen belőtt labdát a védők kivágták a kapu előteréből.

57.p. Major eladott labdáját követően az ellenakciónál Adamcsek került helyzetbe, de 8 m-ről a bal felső sarokba lőtt.

58.p. Adamcsak adott jó labdát középről a jobb oldalon kilépő Geiger N. elé, aki 22 m-ről jobbal lőtt, a labda a jobboldali kapufa tövéből pattant a hálóba. 1-0.

59.p. Szegi került helyzetbe a bal oldalon, de egy cselt követően leadott lövése után a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

62.p. Kettős csere: Heffler N. és Simon A. helyett Herjeczki K. és Mayer Á. érkezett.

63.p. Kónya tört előre lendületesen a jobb oldalon az alapvonal közeléből pontosan játszott vissza az érkező Hegedűs elé, aki 3 m-ről próbált a kapuba találni, de Hársfalvi védett.

65.p. Kettős hazai csere: Tölgyesi V. és Króner M. helyett, Bartha L. és Óvári Zs. érkeztek.

66.p. Szatmári I. lőtt nagy erővel ballal 20 m-ről a jobb összekötő helyétől, a bal felső sarokra tartó labdát Helesfay D. bravúrral tolta szögletre.

70.p. Bartha L. játszotta tisztára magát egy csellel a bal oldalon, majd 13 m-ről jobbal lőtt, a védőkről szögletre pattant a labda.

76.p. Mayer Á. kapott sárga lapot Geiger N. buktatásáért.

78.p. Bartha L. ívelt szabadrúgásból a jobb oldalról a gyirmóti kapu elé a hosszú saroknál érkező Preklet Cs. 10 m-ről fejelt, a labda a bal kapufa tövéből vágódott vissza a mezőnybe.

78.p. Hudák D. kapott sárga lapot Adamcsek M. lerántásáért.

80.p. Lázár P. helyett Somogyi-Bakos B. érkezett.

86.p. Adamcsek M. helyett Németh M. lépett pályára.

90.p. + 4 p. hosszabbítás.

94.p. A mérkőzés vége. 1-0.