PUSKÁS AKADÉMIA FC - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.12.11. 15.45 | Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna | OTP Bank Liga NBI., 16. forduló

Játékvezetők: Antal Péter- Buzás Balázs, Szalai Balázs- Berke Balázs

Puskás Akadémia FC: Markek T.- Favorov, Nunes, Spandler Cs., Nagy Zs.- Corbu, Van Nieff- Slagveer, Baluta, Komáromi Gy.- Plsek| Vezetőedző: Hornyák Zsolt

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A.- Radics M., Karacs D., Széles I., Zeke M.- Vass Á.- Medgyes Z., Nagy P., Hajdú Á.- Varga B., Simon A. | Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

7.p. Nagy Zsolt baloldali beadása után, a középen érkező Plsek elől az utolsó pillanatban Hársfalvi húzta le a labdát.

13.p. A középen felzárkózó Spandler került lövőhelyzetbe, de 18 méterről ballal a kapu fölé lőtt.

16.p. Baluta játszott mesterien a baloldalon felzárkózó Nagy Zsolt elé, aki 15 méterről, ballal a jobb felső sarok fölé lőtt.

17.p. Vass Ádám adott remek labdát a baloldalon felfutó Simon András elé, aki egy cselt követően éles szögből 12 méterről lőtt, de a labda a menteni szándékozó Nunes lábáról szögletre pattant.

23.p. Medgyes jobboldali szöglete után a labda érintetlenül a hosszú saroknál érkező Zeke elé került, aki 20 méterről ballal kapásból lőtt, de a középre tartó labdát Markek hárítani tudott.

31.p. Baluta ívelte fel a labdát Komáromi felé, aki az átvétellel becsapta védőjét, majd 12 méterről jobbal lőtt, de a bal felső sarokra tartó labdát Hársfalvi bravúrral védte.

45.p. Komáromi a bal oldalon tört előre, majd kitűnően ívelt a hosszú sarokra, a lecsorgó labda Slagveer elé került, aki nagy helyzetből ballal 6 méterről a kapu fölé lőtt.

45.p. Vége az első félidőnek,0-0.

46.p. Elkezdődött a második félidő.

48.p. Medgyes került nagy helyzetbe a jobboldalon, de 10 méterről leadott jobb lábas lövése után a labda a jobb kapufa tövéről gurult keresztbe a gólvonal előtt, ami után Markek mentett.

52.p. Komáromi hozta helyzetbe a baloldalról az ötös jobb sarkánál helyezkedő Balutat, aki mellre vétel után 8 méterről a kapunak háttal állva lőtt, a labda a jobb kapufáról hagyta el a játékteret.

53.p. A vendég térfél közepétől, a jobboldaltól Karacs adott haza ballal röviden, a kimozduló Hársfalvit a tizenhatos vonalánál megelőzve Slagveer eltolta a labdát, majd kissé kisodródva a baloldalról, jobbal 10 méterről az üres kapuba lőtt, 1-0.

61.p Nagy Patrik jobboldali szöglete után Varga Barnabás fejelhetett középről 8 méterről, de a kapu közepébe tartó labdát Markek hárítani tudta.

64.p. Radics Márton kapott sárga lapos figyelmeztetést.

65.p. A baloldalon felzárkózó Nagy Zsolt ívelt középre, az érkező Corbu pedig 11 méterről ballal kapásból a bal alsó sarokba lőtt,2-0.

73.p. Plsek kapott újabb sárga lapos figyelmeztetést.

77.p. Csapatunk kettőt is cserél: elhagyták a pályát, Simon András és Nagy Patrik, helyükön pedig Hasani és Vogyicska Bálint a páylán.

80.p. Baluta tört előre a jobboldalon, majd pontosan ívelt középre az érkező Slagveer felé, aki 14 méterről fordulásból, kapásból lőtt, a labda Hársfalvi lábát érintve csorgott a gólvonal mögé,3-0.

81.p. Komáromi kapott sárga lapos figyelmeztetést.

82.p. Elhagyta a pályát Van Nieff és Baluta, érkezett a helyükre Janyickij és Bakti Balázs.

87.p. Újabb csere hazai oldalon Slagveer helyett érkezik Posztobányi Patrik.

90.p. 2 perc ráadás lesz a mérkőzés végén.

92.p. Véget ért a mérkőzés, 3-0.