SZOMBATHELYI HALADÁS - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.10.27. 18:00 | MOL Magyar Kupa, 4. Forduló | Szombathely, Szombathelyi Haladás Sportkomplexum

Játékvezetők: Kovács J. Zoltán - Szalai Balázs, Kovács Gábor - Juhász Dávid

Szombathelyi Haladás: Verpecz I- Tóth D.,Romic, Devecseri G., Debreceni Z.- Szekér Á.,Holdampf G.- Monori N, Kállai Z., Horváth R.-Délczeg G.| Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gyirmót FC Győr: Rusák E.- Major M.,Karacs D., Széles I., Zeke M.- Radics M.-Hasani F., Csonka A., Vogyicska B., Medgyes Z.-Lencse L.| Vezetőedző: Csertői Aurél

12.p. Hasanival szemben elkövetett szabálytalanságot követően a sértett ívelhetett kapu elé a jobb oldalról, a védők felszabadítása után Vogyicska próbálkozott 20 méteres lövéssel középről, de a labda a kapu mellé szállt.

19.p. Baloldali Radics-Medgyes összjátékot követően utóbbi szép csellel játszotta tisztára magát, majd 15 méterről jobbal lőtt, de a középre tartó labdát Verpecz védeni tudott.

20.p. A középen felzárkózó Hasani vállalkozott lövésre, 30 méterről ballal, a labda azonban a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

28.p. Kényszerű cserét hajtottak végre a hazaiak, Délczeg Gergely helyén Hegedűs Márk a folytatásban.

31.p. Major jobb oldali beadása után ismét Vogyicska került lövőhelyzetbe középen, de 22 méterről most a jobb kapufa mellé lőtt.

40.p. Holdampf Gergő kapott sárga lapos figyelmeztetést.

41.p. Széles hibáját kihasználva Holdampf és Hegedűs törhetett kapura, már csak Karacs állhatta volna útjukat, de a hazaiak összjátékát követően, utóbbi óriási helyzetből 15 méterről ballal a kapu mellé lőtt.

45.p. Az első félidő végén egy perc lesz a ráadás.

45.p. Lencse lőhetett jobbal 21 méterről, de a középre tartó labdát a hazai kapus könnyedén hárította.

45.p. Végét ért az első félidő.

46.p. Elkezdődött a második félidő, Csertői Aurél egy helyen változtatott, Vogyicska Bálint helyén Hajdú Ádám folytatja.

48.p. A balösszekötő helyén felzárkózó Szekér Ádám egy cselt követően 20 méterről ballal lőtt, de a középre tartó labdát Rusák Edvárd könnyedén fogta.

50.p. Radics Márton kapott sárga lapot Kállai Zalán buktatásáért.

52.p. A hazaiak újabb cserét hajtanak végre, Horváth Rajmund helyén Doncsecz Levente a pályán.

61.p. Medgyes előtt adódott jó lehetőség lövésre a balösszekötő helyénél, 18 méterről, jobb lábas lövése után a léc alá tartó labdát Verpecz bravúrral tolta szögletre.

63.p. Cseréltek a hazaiak, Kállai Zalán helyén Szijjártó Ármin.

67.p. Csapatunk ismét cserél, Lencse helyén Simon folytatja.

69.p. Hasani adott élesen a kapu elé jobb oldalról, a röviden berobbanó Medgyes cm-kel késett le a labdáról.

72.p. Hasani baloldali szöglete után, a középen lendületből érkező Zeke Márió pörgetett 6 méterről ballal ekkor Verpecz nagy bravúrral hárított, a labda azonban ismét védőnk elé került, de másodszorra 4 méterről a kapu fölé lőtt.

81.p. Az agilisan játszó Medgyes játszott vissza a mögötte érkező Major elé a jobboldalon, akinek beadás után Simon András fejelhetett 6 méterről középről, e a léc alá tartó labdát, a hazai hálóőr védeni tudta.

85.p. Radics Márton helyén Nagy Patrik

85.p. A kezdőkör közeléből Medgyes adott remek ütemű labdát a védők mögül kilépő Simon András elé, aki kapura tört, majd 17 méterről lövéssel próbálkozott, de a kimozduló Verpecz óriási bravúrral védeni tudott.

89.p. Hasani szép cselekkel játszotta tisztára magát a jobb oldalról, majd a jobbösszekötő helyénél 17 méterről ballal lőtt, de a labda cm-kel a jobb alsó sarok mellé szállt.

90.p. 4 perc hosszabbítás következhet a mérkőzés végén.

92.p. Hasani jobboldali beadása után Simon András fejelhetett középről 10 méterről, a labda a lécről hagyta el a játékteret.

94.p. A jobboldalon felzárkózó Major remek labdát tálalt Hasani elé, aki egy állítást követően 20 méterről ballal lőtt, a labda a bal felső sarok fölé szállt.

90.p. Rendes játékidő vége:0-0.

90.p. Következhet a hosszabbítás.

90.p. Elkezdődött a kétszer 15 perces hosszabbítás, Devecseri Gergely sérülését követően, Németh Milán folytatja a helyén a játékot.

96.p. Csapatunk újabb cserére szánta el magát, Medgyes Zoltán helyett Mayer Ádám a pályán.

99.p. Szekér tért ölelő keresztlabdája után a jobboldalon érkező Szijjártó Ármin fejelt 13 méterről, a labda a lécről hagyta el a játékteret.

101.p. Nagy Patrik szabadrúgásból kitűnő labdával hozta helyzetbe a védők vonalától ügyesen elmozduló Simon Andrást, aki a balösszekötő helyétől 10 méterről az átvételt követően ballal a bal alsó sarokba lőtt, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

105.p. Romic kapott sárga lapos figyelmeztetést

105.p. Egy perc hosszabbítás következik.

105.p. Elkezdődött a második fele a hosszabbításnak, Major Martin helyén Szegi Vince a pályán.

108.p. Hasani jobboldali szöglete után a védők rövid felszabadítását követően Szegi Vince 10 méterről ballal a kapu fölé lőtt.

110.p. Monori Norbert előtt adódott nagy lehetőség, hogy előnyhöz juttassa csapatát, de első próbálkozásánál Rusák Edvárd tolta szögletre a labdát, majd a következő támadásban a vasiak támadója egy jobb oldali keresztlabda után kapásból cm-kel lőtt a jobb felső sarok fölé.

113.p. Nagy Patrik bal oldali beadása után Simon András középről fejelt a kapu fölé.

118.p. Karacs kapott sárga lapot Monorival elkövetett szabálytalanságáért.

120.p. Nem született gól a hosszabbításban sem, így következhet a tizenegyes párbaj.

Holdampf G. 1-0.

Hasani F. 1-1.

Romic 2-1.

Nagy P. 2-2.

Németh M. hibázott 2-2.

Simon A. hibázott 2-2.

Hegedűs M., Rusák hárított 2-2.

Hajdú Á. hibázott 2-2.

Monori N. Rusák hárított 2-2.

Szegi V. 2-3.

Vége a mérkőzésnek, végeredmény:2-3.