ZTE FC - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.10.22. 15.30 | Zalaegerszeg, ZTE Aréna | OTP Bank Liga NBI., 10. forduló nézőszám: 728

Játékvezetők: Antal Páter - Huszár Balázs, Aradi József - Bogár Gergő - Erdős József, Kóbor Péter, Németh Ádám

ZTE FC: Demjén - Lesjak, Serafimov, Kálnoki -Kis D., Bedi B.- Halilovic, Sankovic- Meshack, Spoljaric, Skribek A.- Koszta M.| Vezetőedző: Waltner Róbert

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi - Szegi, Ikic, Széles, Zeke - Vass - Radics, Hajdú - Nagy P. - Simon, Varga B. I Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

3.p. Skribek jobb oldali beadása után Ikic érthetetlen módon engedte tovább a labdát, mögötte azonban Koszta Márk érkezett, aki Szegit megelőzve 3 méterről fejelt a kapu jobb oldalába, 1-0.

10.p. Halilovic ívelte kapu elé 20 méterről, a középen érkező Serafimov elé, aki 8 méterről a jobb felső sarok fölé fejelt.

13.p. Nagy Patrik ívelt szabadrúgásból a hazai kapu elé a jobb oldalról, a védők között középen kiemelkedő Varga Barnabás 7 méterről a kapu fölé fejelt.

20.p. Bedi Bence tört előre a bal oldalon a tizenhatos sarkától ívelt a kapunk elé, a rövid saroknál Koszta, majd középen Meshack cm-kel maradt le a labdáról.

26.p. Zeke ügyesen rázta le védőjét a bal oldalon, majd az alapvonal közeléből ballal laposan középre játszott, a védőkről kipattanó labda Hajdú elé került, aki 15 méterről ballal, ezt követően jobbal is próbálkozott, de másodjára a labda a kapu mellé szállt.

35.p. Skribek ívelt kapunk elé 30 méterről jobb oldalról, a bizonytalankodó Hajdú és Varga között érkező Serafimov 6 méterről fejelt a kapu bal oldalába, 2-0.

40.p. Halilovic- Skribek bal oldali összjátéka után utóbbi kapott remek labdát, majd az átvételt követően visszajátszott a középen érkező Koszta elé, aki 10 méterről ballal eltörte a labdát, amely így érintetlenül a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

45.p. Hajdúval elkövetett szabálytalanságot követően Nagy Patrik ívelhetett a kapu elé szabadrúgásból a bal oldalról, a védőkön megcsúszó labda Szegi elé került, aki egy pattanást követően jobbal egy méterről a kapu közepébe lőtt, 2-1.

45.p. Véget ért az első játékrész,2-1

45.p Elkezdődött a második félidő.

51.p. Varga Barnabás buktatásáért megítélt jobb oldali 24 méteres szabadrúgásból Nagy Patrik ívelt a kapu elé a jobb oldalról, a hosszú saroknál érkező Simon András zavartalanul 6 méterről de a léc alá tartó labdát Demjén Hárította.

58.p. Egy kapunkn előtti kavarodást követően Halilovic lőhetett 22 méterről jobbal de a labda cm-kel a jobb alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

61.p. Cserél a hazai csapat, Meshack helyén Babati Benjámin folytatja.

62.p. Varga Barnabás helyén Medgyes Zoltán, míg Nagy Patrik helyén Hasani a folytatásban

68.p. A hazai védők rövid felszabadítása után a bal összekötő helyén érkező Zeke Márió elé került a labda, aki ballal laposan lőtt, így a játékszer a védőkről a bal alsó sarok felé pattant, ami után Demjén óriási bravúrral védeni tudott.

69.p. Hasani jobb oldali szöglete után a középen érkező Simon András fejelt 6 méterről, a labda a lécről hagyta el a játékteret.

70.p. Hasani és Serafimov kapott sárga lapos figyelmeztetést.

74.p. Szegi kapott sárga lapot, Skribekkel szemben elkövetett szabálytalanságáért.

75.p. Skribek próbálkozott szabadrúgásból a bal oldalról, de a bal felső sarokra tartó labdát Hársfalvi nagy bravúrral tenyerelte vissza a mezőnybe.

76.p. Hajdú Ádám kapott sárga lapos figyelmeztetést .

79.p. Csapatunk ismét cserél, Simon András helyett Lencse László, Radics Márton helyett pedig Csonka András a pályán.

79.p. A hazaiaknél pedig Skribek Alen helyett Tajti Mátyás a folytatásban.

88.p. Halilovic játszott kitűnően a bal oldalon érkező Babati elé, aki szintén mesterien továbbított a hosszú saroknál érkező Spoljaric elé, aki egy állítást követően, óriási helyzetből jobbal 14 méterről kapu fölé lőtt.

90.p. A rendes játékidő végén a játékvezető 3 percet hosszabbít.

91.p. Ikic tért ölelő felívélese után a védőkről lecsorgó labda a hosszú saroknál Medgyes elé került, aki egy ütemet kivárva 10 méterről ballal lőtt, de a labda a bevetődő védőben elakadt.

92.p. A hajrában Halilovic helyén Zimonyi Dávid.

93.p. Vége e mérkőzésnek, 2-1.