ZTE FC - GYIRMÓT FC GYŐR

2021.03.19. 13:00 | Felkészülési mérkőzés | Zalaegerszeg, ZTE Aréna

ZTE FC: Gyurján M. - Lesjak, Bobál D., Koszta M., Babati B., Sankovic B., Szépe J,, Szépe J., Futács M., Favorov, Könyves N., Gergényi B. I Vezetőedző: Waltner Róbert

GYIRMÓT FC: Hársfalvi - Kiss B., Hudák, Karacs, Szegi - Radics, Lustyik, Vogyicska - Herjeczki, Varga B., Heffler I Vezetőedző: Csertői Aurél

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

10.p. Lustyik L. buktatták a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt, a büntetőt Heffler N. magabiztosan a bal alsó sarokba lőtte a jobbra vetődő Gyurjan M. mellett. 0-1.

24.p. Cserélt csapatunk: Vogyicska helyett Nagy P. érkezett.

27.p. Gólunk után többet birtokolja a labdát a hazai csapat, viszont a stabil védekezés végett, helyzetig nem tudnak eljutni a ZTE játékosai.

42.p. Herjeczki jobb lábas tekerése szállt a a hazai kapu fölé centikkel.

45.p. Félidő: 0-1.

46.p. Elkezdődött a második félidő.

46.p. ZTE FC: Kálnoki Kis, Szalai D., Vass P., Tajti M., Szánthó R., Zimonyi D., Tanasin A., Papp L., Németh E., Köcse B., Szalay Sz.

54.p. Papp L. kapott labdát a tizenhatosunkon belül, emelését Ivancsics bravúrral tolta a felső léc fölé.

58.p. Herjeczki játszott össze Szegivel a bal szélen, majd az előbbi középre adását tisztázták a hazai védők az érkező Varga B. előtt.

58.p. Gyirmót FC Győr: Ivancsics - Major, Hudák, Széles, Kirják - Radics - Somogyi-Bakos, Bagó - Simon - Mayer, Lencse

60.p. Mayer gurított vissza Simon elé, aki 10 m-ról a bal oldali kapufát találta telibe.

66.p. Lencse készített Radics elé, aki kapásból centikkel a kapufa mellé lőtt.

77.p. Zimonyi közeli lövését védte bravúrral a jobb alsó sarokban Ivancsics.

90.p. Tajti M. lőtt szabadrúgásból a bal felső sarokba. 1-1

90.p A mérkőzés vége:1-1.

A válogatott mérkőzései miatti bajnoki szünetben az a célunk, hogy minden hétvégén tudjunk edzőmérkőzést játszani, amin azok a labdarúgóink is játéklehetőséghez jutnak, akik a bajnoki küzdelemsorozatban kevesebb időt töltenek a pályán, valamint így több fiatalunkat is biztosíthatjuk a rutinosabb ellenfelekkel szembeni játékot, megmérettetést. Sajnálatos módon elmaradt a tervezett Budafok elleni mérkőzésünk, de így sem maradtunk játék nélkül, hiszen vendéglátónknak a ZTE csapatának is a Szombathelyi Haladással volt lekötött edzőmérkőzése, de az is betegségek miatt került törlésre, így adódott a lehetőség, hogy egymás ellen mérkőzhessünk. Szinte az egész találkozón jól játszott csapatunk, volt olyan időszak, amikor tíz perc alatt három-négy helyzetet is kidolgoztak játékosaink. Fontos eleme volt a mérkőzésnek az utolsó fél óra is, amikor hét 21 év alatti labdarúgónk volt a pályán, akik nemcsak helytálltak, de helyenként kimondottan szervezetten, tetszetősen is futballoztak. Minden szempontból jól szolgálta a mérkőzés a kitűzött célt.