MTE 1904 – Gyirmót FC Gyõr 0-4 (0-2)

Mosonmagyaróvár, 200 nézõ

MTE 1904: Antal L., Domanyik Sz., Tristan S., Horváth Á., Ladiszlaidesz P., Kovács Zs., Kovács Á., Németh B., Schmatovich G., Hajós K., László B.

Cserék: Bálint Á., Tóth F., Yida W., Li Ao., Szabados G., Angyal Sz., Farkas K., Antalkovics D., Régi R.

Vezetõedzõ: Tiba Zoltán

Gyirmót FC Gyõr: Holczer Á., Csizmadia Cs., Balog Z., Gévay Zs., Illés Gy., Lázár P., Magasföldi J. Regedei J., Oross M., Laki B., Ferenczi I.

Cserék: Kolozsvári M., Erõs G., Tóth N., Horváth R., Cseri T., Fitos L., dr.Kardos N., Molnár B., Hajba T.

Vezetõedzõ: Csank János

0-1 28.p. Regedei vitte a labdát az ellenfél térfelén, majd Orossnak passzolt, aki Magasföldinek továbbított. Játékosunk 20 méterrõl, középrõl kilõtte a bal alsó sarkot.

0-2 41.p. Regedei bal oldali beívelésébe Domanyik tette bele a labdát, ami így a kimozduló hazai kapus mellett a jobb alsó sarokban landolt, öngól.

0-3 85.p. Cseri bal oldali beadását Tóth Norbert 5 méterrõl, középrõl fejelte a hálóba.

0-4 88.p. Tóth Norbertet buktatták a büntetõterületen belül, 11-esí! A büntetõt Cseri a jobbra mozduló kapus mellett a kapu közelébe lõtte.

Csank János vezetõedzõ: Jó ritmusú mérkõzést játszottunk egy jó NB III-as csapat ellen. Jó ritmusa volt a játéknak, nehéz volt feltörni a védekezésüket.

Fáradt gyõzelem

Fáradtan mozgott mindkét csapat, hiszen a jelenlegi stádiumban az erõnléti edzések vannak napirenden.

A mérkõzést végigtámadtuk, a hazaiak fõleg a védekezéssel törõdtek. Ezt az elsõ félidõben jobban, míg a másodikban kevésbé tudták megvalósítani.

Nekünk jól ment a játék a jól szervezett védelem ellen, de vagy a hazaiak kapusa védett szépen, vagy az utolsó átadásokba csúszott hiba.

Hibajavításra van még idõnk, és frissülve az utolsó passzok is be fognak jönni.