NB III-as csapatunk vasárnap ismét idegenben játszik bajnoki mérkőzést, amikor a Nyugati csoport 16. fordulójában az Érdi VSE otthonába látogat. A mérkőzés november 6-án, 13:00 órai kezdettel kerül megrendezésre.

Vasárnapi ellenfelünk 15 forduló után 25 ponttal, a 6. pozíciót foglalja el jelenleg a tabellán. Mérlegük nyolc győzelmet, egy döntetlent és hat vereséget számlál, valamint 24 rúgott gól mellett 16 gólt kaptak.

Hazaikörnyezetben a Pest melletti csapat eddig 4 alkalommal tudott nyerni, megverte a Tatabányai SC-t 1-0-ra, a III. ker. TVE-t 1-0-ra, a Kelen SC-t 3-0-ra és a VLS Veszprém csapatát 2-1-re, illetve 4 alkalommal szenvedett vereséget, kikapott a Kaposvári Rákóczi FC-től 2-1-re, a Budaörstől 2-1-re, a Nagykanizsától 2-0-ra és a Teskánd KSE csapatától 4-1-re.

Legutóbb tétmérkőzésen a 21-22-es szezonban, az NB III. Nyugati csoportjában játszottunk a zöld-fehér csapattal, ahol ősszel hazai pályán Szegi Vince, Mayer Ádám és Wágenhoffer Márton góljaival 4-3-s vendéggyőzelem született, míg tavasszal idegenben Bagó Bálint góljával 4-1 arányban maradtunk alul. Ördög József által irányított csapatunknak kitűzött célja, megszerezni a három pontot.

Ördög József: Egy stabil élmezőnyhöz tartozó csapathoz látogatunk. A formánk alapján, reális esélyt látok egy jó eredmény eléréséhez.