Az NB III. Nyugati csoport 17. fordulójában az ETO Akadémia otthonába látogat a Gyirmót FC Győr II. csapata, ahol vasárnap 11:00 órakor lépünk pályára.

Fiatal játékosaink az előző bajnoki mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszottak az Érd ellen. Csapatunknak most sem lesz könnyű dolga, hiszen a három ponttal előttünk álló ETO Akadémia ellen kell pályára lépniük és sikeresen zárni a meccset.

Soron következő ellenfelünk 23 ponttal, jelenleg 10. helyen áll a tabellán, mérlegük hat győzelmet, öt döntetlent és öt vereséget számlál, valamint 33 rúgott gól mellett 25 gólt kaptak.

Hazai környezetben az ETO Akadémia az eddigi nyolc mérkőzésből hármat megnyert, legyőzte a Bicskét 2-0-ra, a Zsámbékot 6-2-re és a Technoroll Teskánd csapatát 3-1- re. Pontszerzés a Kelen SC (2-2) és a VLS Veszprém (1-1) ellen sikerült, valamint kikapott a Puskás Akadémiától 3-2-re és az FC Nagykanizsától 2-1-re.

Ördög József a Gyirmót FC Győr II. vezetőedzője: Egy jó formában lévő és technikás focit játszó ETO Akadémiához látogatunk. Folytatnunk kell a stabil védekezést és a támadások befejezésére jobban kell koncentrálnunk, hogy elérjük céljainkat.