Én egy hasonló mérkõzésre számítok- mondta, Nagy László a Gyirmót FC Gyõr II. vezetõedzõje – mint amilyen, azelõzõ idegenbeli mérkõzésünk volt, a Bp. Honvéd csapata ellen. Most is egykimondottan technikás, gyors és sokat futó, fiatal csapat lesz az ellenfelünk.Mi azonban remélem, hogy tanultunk a Bp. Honvéd elleni vereségbõl és mostokosabban és nagyobb koncentrációval fogunk futballozni. Tudjuk, hogy aVideoton rendelkezik az egyik legjobb játékos kerettel és ezért értelemszerûen,számítunk arra, hogy lesznek az ellenfelünknél olyanok, akik az NB I keretheztartoznak. Ilyen visszajátszó labdarúgók viszont nálunk is szerepelnek majd és eza számunkra is megnyugtató. Egyértelmûen, három esélyesnek ítélem meg ezt atalálkozót, de a számunkra nagyon sokat jelentene a gyõzelem.

9. Videoton II 23 10 2 11 35 – 40 -5 32 pont

10. Gyirmót II. 23 8 7 7 28– 27 +1 31 pont

A két csapat, 2016 szeptember 25. -én, a bajnokság 8. fordulójában, találkozott egymással Gyirmóton. Ezen amérkõzésen, a vendég Videoton II. a 35. percben, Nagy Bálint góljával szerzettvezetést. Nekünk ezt a 70. percben sikerül kiegyenlíteni, amikor Tóth Norbertszerzett gólt és így alakult ki, az 1- 1 – es végeredmény.

A Videoton II. a bajnokság, 2017 – estavaszi szakaszában a következõ eredményeket érte el.

21. forduló Videoton II. – Komárom VSE 1- 0 Bódi

22. forduló Puskás AFC II. – Videoton II. 2 – 0

23. forduló Videoton II. – Diósd 3- 0 Pápai, Bévárdi, Elvir Hadzic

24. forduló FC Ajka – Videoton II. 1- 0


A Videoton II. csapatánakvezetõedzõje: Dvéri Zsolt

A Videoton II. játékos kerete pediga következõ:

Kapusok: Sándor Bence, Gyánó József

Védõk: Kónya Krisztián, LencsésBalázs, Varga Bence, Baksa Dénes, Schiller Patrik

Középpályások: Lénárt András(szlovák), Pápai Kristóf, Csongrádi Márk, Lassú Zsombor, Réti Patrik, AnteSolomun (horvát), Kondor Kristóf

Támadók: Elvir Hadzic (bosnyák),Véninger Bertalan

A bajnokság során, a Videoton elsõcsapatának keretébõl a következõ játékosok játszottak már, NB III. – as bajnokimérkõzésen:

Kovács István, Fejes András, BódiÁdám, Bévárdi Zsombor, Zöldesi Illés, Géresi Krisztián, Pölöskei Zsolt, MirkoMaric (horvát). Barczi Dávid, Szolnoki Roland