PUSKÁS AKADÉMIA FC II – GYIRMÓT FC GYÕR II 2-1 (1-0)
2017.04.16. 11:00 Felcsút, Pancho Aréna, Puskás pálya, 200 nézõ
NB III. Nyugati csoport, 27. forduló
JÁTÉKVEZETÕK: Tuczai Miklós – Szabó Péter, Bognár László
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

PUSKÁS AKADÉMIA FC II: Varga Á. – Mezõssy L. (Erdei A. – 46.p.), Nagy Á., Péter B. (Szabó M. – 86.p.), Hudák M. (Szabó B. – 80.p.), Damásdi A., A. De Oliveira, Tóth K., Tar Zs., Forró Gy., Polonkai A.
VEZETÕEDZÕ: Bojan Lazics

GYIRMÓT FC GYÕR II: Rusák E. – Nagy B., Lengyel D., Présinger Á., Papp R. – Szalánszki G. (M. Sullivan – 80.p.), Kõris K., Paku R. – Irmes D. (Kovács Zs. – 62.p.), Dávid L., Borkai Á. (Tóth N. – 46.p.)
VEZETÕEDZÕ: Nagy László
TUDÓSÍTÁS:
39.p. Egy szöglet után lekontrázott minket a Puskás Akadémia, a támadás végén egy jobb oldali beadás után Péter B. került szembe Rusákkal, majd 11 méterrõl a bal alsó sarokba lõtt. 1-0
51.p. Paku jobb oldali szögletét ütötte ki Varga, a labdára Szalánszki csapott le, aki 20 méterrõl hatalmas gólt lõtt a bal felsõ sarokba. 1-1
57.p. Egy beadást Rusák védett, de a labda Hudákhoz került, aki az elvetõdõ kapus helyére fejelt. 2-1
VÉGEREDMÉNY: 2-1 (1-0)
ÖSSZEGZÉS:
Az elsõ félidõben a Puskás Akadémia hátra húzódott, úgy tûnt, mintha védekezésre rendezkedtek volna be. Bojan Lazic csapatának egy gólhelyzete volt, amelyet értékesíteniük is sikerült. A második 45 percre már egy aktívabb hazai csapat érkezett a játéktérre, játékrész elején egybõl Rusáknak kellett bravúrt bemutatnia egy Polonkai-lövés után. Ezt követõen egy nagyon látványos találattal sikerült egyenlítenünk, majd egy nagyon szerencsétlen gólt kaptunk. Ezt követõen bár volt lehetõségünk ismét egyenlíteni, de sajnos ez már nem sikerült. A játék képe alapján teljesen rászolgált csapatunk az egy pontra.
BOJAN LAZICS: Küzdelmes mérkõzésen vagyunk túl. A Gyirmót hasonló stílusban játszik, mint mi. Elégedett vagyok a látottakkal, mert a fiúk megtették, amit kértem tõlük. Futballozni tudnak, és mostmár tudnak küzdeni is. Fontos gyõzelmet arattunk.


    NAGY LÁSZLÓ: Két azonos erõsségû csapat játékából a Puskás Akadémia jött ki gyõztesen, de bántó a vereség, mert a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.