Putnok VSE -Gyirmót FC Gyõr 3-2 (1-1)

JÁTÉKVEZETÕ: BÁRCZI JÓZSEF, FARKAS ZSOLT, FÁKLYA TAMÁS

Gyirmót FC Gyõr: Kolozsvári M., Hajba T., Kardos N., Nagy G., Varga L., Fitos L. (Cseri T. szünetben), Erõs G., Horváth R., Nagy L. (Magasföldi J. 50.p.) Laki B., Tóth  N.

Vezetõedzõ: Csank János

Putnok VSE: Roza L., Szögedi Sz., Nagy Cs., Crisan H., Mate, Szabó Á., Bálint R., Fürjes Á., Odrobéna P., Arany Z., Berki P.

Cserék: Botló Á. Sebõk K. Bányai P. Boczki A. Illés R. Kerékgyártó T. Lipták E. Monyók P.

Vezetõedzõ: Koszta Péter

2.p. 1-0 Arany a bal oldalról átívelt a hosszú oldalra, ahol Szabó Ádám egyedül maradt és miután levette a labdát egy állítás után a bal alsó sarokba bombázott. Kapusunk még beleért a lövésbe, de hárítani nem tudott.

44.p. 1-1 Laki ugratta ki szenzációsan Nagy Lászlót a bal oldalon, aki bevezette a labdát a 16-oson belülre, és 8 méterrõl jobbal kilõtte a bal alsó sarkot.

71.g. 2-1 Labdát vesztettünk saját térfélen, ezért Monyók egyedül törhetett kapura, és 10  méterrõl kilõtte a bal alsó sarkot.

79.P. 2-2  Erõs jobb oldali szögletét Tóth Norbert fejelte 6 méterrõl a léc alá.

86.p. 3-2 Lipták kapott labdát középen, és 15 méterrõl nagy erõvel bombázott a jobb alsó sarokba.

Szép számú közönség elõtt játszottuk soron következõ mérkõzésünket ahol látszott, hogy a helyiek szeretik a focit.

Hamar hátrányba kerültünk, de ez nem szegte kedvét csapatunknak, hiszen támadólag lépett fel az elsõ félidõben, de egyenlíteni csak a félidõ végén egy szép támadás után sikerült.

A második félidõre szinte teljes sort cseréltek a hazaiak, mi pedig csak két cserével operáltunk ma. A második cserénk kényszerû volt, hiszen Nagy László megsérült. Játékosunkra röntgen vár, és csak remélni tudjuk, hogy nincs bordarepedése.

A félidõ második felében nagyszerû mérkõzést láthattak a kilátogató nézõk. A kapuk felváltva forogtak veszélyben, mindkét csapat több gólt is szerezhetett volna, de vagy a kapusok, vagy a kapufa tudott menteni.

A végén a helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat nyert, és bár helyzeteink alapján legalább egy pontra rászolgáltunk volna, ma csak a vereség jutott.

Javítani holnap este a Diósgyõr ellen lehet. A mérkõzés 18.00-órakor kezdõdik, melyrõl a lefújást követõen számolunk be.

Koszta Péter Putnok vezetõedzõ: Sok próbajátékossal kísérleteztünk a mai mérkõzésen, és úgy gondolom, hogy a célt jól szolgálta a mérkõzés, hogy megnézzem, kire lehet számítani a bajnokságban. A héten döntenünk kell, hogy ki marad, de ez még nem egyértelmû. Az edzõmeccsekbõl sok következtetést nem lehet levonni, a Gyirmót is terhelés alatt van, de a célt, hogy elfáradjunk jól szolgálta a találkozó, az eredmény ilyenkor másodlagos.

Csank János vezetõedzõ: Jó találkozó volt, az ellenfél motivált volt, az esõ miatt gyors volt a pálya. A gondunk az volt, hogy a ziccereket kihagytunk. Az, hogy hátul hibázgattunk, azt még az idény eleji formának tudom be, de ma a sok helyzet – ami biztató volt – ma kimaradt, a biztos végrehajtóink is hibáztak ziccerekben. Az ellenfél kontrái jók voltak. Kétszer sikerült egyenlítenünk, de egy figyelmetlenség miatt kikaptunk. A cél az volt, hogy 90 percet kapjon mindenki, kivéve a Fitos és a Cseri, akik 45-45 percet kaptak, és sajnos a Nagy Lászlót le kellett cserélnem sérülés miatt, de így a többiek végig játszottak, és többen el is fáradtak. Nem voltam elégedetlen az elõre játékunkkal, egy jó mérkõzést játszottunk, kevés jó befejezéssel.