Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az MLSZ Versenybizottság a 2021. május 16-án (vasárnap) 17.00 órára kisorsolt Gyirmót FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre Merkantil Bank Liga NB II. osztályú bajnoki mérkőzés kezdési időpontját módosítja, mert a TV a mérkőzést közvetí­tésre jelölte ki. A találkozó új kezdési időpontja:

2021. május 16. (vasárnap) 18.30 óra

Klubunk vezetőségének döntése értelmében a 2020/2021-es tavaszi idény utolsó bajnoki mérkőzésén 18.30 órás kezdettel megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre elleni találkozója ingyenesen látogatható a gyirmóti Alcufer Stadionban.

Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzésre csak 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretével, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be, akiktől a beléptetésnél a személyazonosságot is ellenőrizni fogják rendezőink. Ezért kérjük Önöket, hogy készítsék elő védettségi igazolványukat, illetve a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványukat (pl.: személyi igazolvány, útlevél) a zökkenőmentes belépés érdekében.

Kérjük Önöket, hogy a mérkőzéseken az általános higiénés alapelveket tartsák be, egyúttal javasoljuk a maszk használatát, valamint a 2 méteres egészségügyi távolság betartását.

Amennyiben a belépéssel kapcsolatban kérdésük van, kollégáink állnak az Önök rendelkezésére a gyirmotfc@gyirmotfc.hu e-mail címen.

A részletes szabályozás elérhető ITT!