A szerb származású Zoran Kunticjátékosként, többek között a Spatak Subotica és a Vojvodina és a ciprusi AEKLarnaca labdarúgója volt. Magyarországon pedig játszott Székesfehérváron,Kecskeméten, a Vasasban, valamit a Ferencváros 1995 – 1996 – os bajnok ésBajnokok Ligája csoportkörben szerepelt csapatában. Az ötven éves Kunticedzõként is dolgozott a budapesti zöld –fehéreknél, valamint vezette a Pápa, aDiósgyõr és a hazájában, a Hajduk Kula csapatait is. A tavalyi bajnokságbanSZEOL SC vezetõedzõje volt, amely gárdával viszont kiesett az NB II – esbajnokságból.

A nyári felkészülés során, BabócsyAndrás a Vasas egykori kiváló kapusa segíti a munkáját, mint kapusedzõ. Az STCSalgótarján, két hete kezdte el a munkát az új edzõpárossal és egy nagyonbíztató edzõmérkõzést is játszott már. Ezen sikerült meglepõen fölényesengyõzniük rimaszombati, szlovák második ligás csapat ellen, a salgótarjániSzojka Ferenc Stadionban. 

STC Salgótarján – MSK RimavskaSobota  4 – 1  (2 – 0)

Gólszerzõk: Pataki, Takács P.,Lupták, Oroszi

STC Salgótarján elsõ félidõ:

Czerula – Felker, Gubacsi, Híves,Kerényi – Kovács B, Domonyi, Takács P., Bogáti, Lupták – Pataki

STC Salgótarján második félidõ:

Keserû (Tajti) – Gubacsi, Lakatos,Petrezselyem – Orosz, Romhányi, Ferkó, Zvara – Vágner, Rabóczki, Habi

Jó sikerült tehát, Zoran Kunticbemutatkozó mérkõzése és a hírek szerint, a salgótarjáni csapat pótolni tudjamajd a most nyáron távozó labdarúgóit. Az STC az elmúlt években ugyanis,rendszeresen tudott magasabb osztályokba értékesíteni játékosokat, ezzelelõsegítve a csapat mûködését. Most, az elõzõ harmadosztályú bajnokságban 25 góltszerzett, Lukács Raymondot igazolta le Salgótarjánból az élvonalról épp, hogylemaradó Kisvárda SE. Az STC Salgótarján, szlovákiai származású középpályása,Köböl Máté viszont eljutott az élvonalba, mert õ a nyáron az élvonalbeliMezõkövesd Zsóry FC játékosa lett.

A salgótarjáni csapat váza azonbanegyütt maradt, többek között az egykori újpesti és diósgyõri védõvel, KerényiGáborral és a két afrikai származású labdarúgóval, akik közül a kameruniMbengono Ondoa Yannick, a Budapest Honvéd, a Debrecen és lengyel élvonalbeliGornik Zabrze játékosa is volt. A nigériai, a privát életben lelkipásztorkénttevékenykedõ, Obot Denis Samuel is ismert támadó, aki eddig a Békéscsaba, a Vácés Szeged gárdáiban játszott, magasabb osztályban.