Jegyet elővételben online, illetve a helyszínen válthatnak szurkolóink.

 

A Gyirmót FC Győr az NB I OTP Bank Liga 18. fordulójában Budapesten, az ÚJ Bozsik Arénában lép pályára január 29-én, szombaton 19:30-kor.

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online, a www.jegy.mlsz.hu oldalon van lehetőségük megvásárolni jegyeiket. Helyszínen a mérkőzés napján a pénztárak mérkőzés előtt három órával nyitnak.

Egyik módon történő vásárlás esetén sem szükséges klubkártya vagy személyes adatok megadása, viszont kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Jegyárak

Online vásárlás esetén a jegy 1990 forintba kerül.

Meccsnapon, a helyszínen a felnőtt jegy 2150 forintba kerül.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

Az Új Bozsik Aréna vendégszektorai a D4, D5, D6, D7

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.