Csapatunk szombaton játszotta 14. bajnoki mérkőzését az OTP Bank Liga NB I-ben a MOL Fehérvár együttesével, ahol 3-2-re maradtunk alul. A következő 15. fordulóban a Mezőkövesd Zsóry FC látogat az Alcufer Stadionba, szombaton kora délután 13:00-kor. Legutóbb tétmérkőzésen a bajnokság 4. fordulójában találkoztunk a borsod megyei csapattal, ahol gól nélküli döntetlen született. 

A mérkőzés napján a pénztárak 11:30- kor nyitnak, hazai oldalon kettő pénztár vendégoldalon egy pénztár fog üzemelni. A felesleges sorban állás elkerülése miatt javasoljuk, hogy elővételben, interneten vásárolják meg belépőjegyüket az alábbi linkre kattintva. 

Az elővételben elektronikusan megváltott jegyeiket kérjük A/4 méretben kinyomtatva hozzák magukkal a mérkőzésre. 

 A Gyirmót FC Győr- Mezökövesd Zsóry FC mérkőzésre az alábbi jegyárak érvényesek: 

Hazai szektor: 

Felnőtt jegy: 1.500 Ft 

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft 

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft 

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.500 Ft 

A jegyek az I-s lelátóra érvényesek. 

 Vendég szektor: 

Felnőtt jegy: 1.500 Ft 

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft 

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft 

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.500 Ft 

A jegyek a vendég szektorba érvényesek. 

 A hatályos jogszabályoknak megfelelően az ALCUFER Stadionba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!   

Amennyiben utazási nehézségekbe ütközik, úgy klubunk felajánlja, hogy a mérkőzés előtt és azt követően utazzon azzal a járattal, melyet térítésmentesen indítunk Győrből az Alcufer Stadionba, majd a mérkőzés után vissza. 

A menetrend: 

12:15 Eszperantó út, autóbusz-állomás 

12:18 Malom liget 

12:19 Török István utca (Vásárcsarnok) 

12:21 Tihanyi Árpád út, kórház 

12:22 Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat 

12:24 Lajta út, gyógyszertár 

12:27 Marcalváros, Kovács Margit utca 

12:40 Alcufer Stadion 

Visszaindulás ugyanezen, útvonalon a mérkőzést követően 15:00-kor. 

 Egészségügyi felhívás! 

Vigyázzunk egymásra! Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ ugyan nem írja elő kötelezően a maszkviselést NB I-es mérkőzéseken, klubunk mégis azt javasolja, hogy egymás biztonsága érdekében mindenki viseljen maszkot a mérkőzésen a nézőtéren. Zárt térben, a lelátó illemhelyeken-a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező. Jegypénztáraknál, a belépésnél és a büféknél is ajánlott betartani a másfél méteres távolságot. 

A mérkőzésről természetesen élő tudósítást olvashatnak honlapunkon!