November 27-én, szombaton 17:00-kor lépünk pályára a MOL Fehérvár vendégeként a MOL Aréna Sóstóba.

Jegyvásárlás

  • A stadion és vendégpénztár a mérkőzés előtt 1,5 órával nyit 15:30-kor.
  • A jegyek elővételben és online normál 1500 Ft alábbi linken
  • Kedvezményes (hölgy, diák, nyugdíjas) 1000 Ft. (online nem vásárolható!)
  • 14 év alatt 0 Ft
  • Jegyvásárlás a helyszínen 2500 Ft

Kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Tájékoztatjuk szurkolóinkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Egészségügyi felhívás!

Az MLSZ ugyan nem írja elő kötelezően a maszkviselést NB I-es bajnoki mérkőzésen, de javasoljuk, hogy egymás biztonsága érdekében mindenki viseljen maszkot a mérkőzésen, a nézőtéren. Zárt térben – VIP területen, szektorok alatti illemhelyeken – a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező.

Parkolási lehetőség a vendégparkolóban.

.

A mérkőzésről természetesen online tudósítást olvashatnak honlapunkon!