Jegyet elővételben online, illetve a helyszínen válthatnak szurkolóink.  

A Gyirmót FC Győr az NB I OTP Bank Liga 21. fordulójában hazai pályán az ALCUFER Stadionban lép pályára február 19-én, szombaton 17:00 órakor.

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online, a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon van lehetőségük megvásárolni jegyeiket. Helyszínen a mérkőzés napján a pénztárak 15:30-kor nyitnak, hazai oldalon kettő pénztár vendégoldalon egy pénztár fog üzemelni.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert a jegyvásárláskor munkatársaink mindenkinél ellenőrizni fogják! A 6 év alattiak részére kiváltott 5 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Az elővételben elektronikusan megváltott jegyeiket kérjük A/4 méretben kinyomtatva hozzák magukkal a mérkőzésre.   

(Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a héten lehetőségük lesz a Stadionban is elővételben jegyet váltani K-Sz: 9-11, Cs: 9-16, P: 9-12 órákban.)-L

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Jegyárak 

Hazai szektor

Felnőtt jegy: 1.500 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.000 Ft

Vendég szektor

Felnőtt jegy: 1.500 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.000 Ft

Szurkolói busz

Amennyiben utazási nehézségekbe ütközik, úgy klubunk felajánlja, hogy a mérkőzés előtt és azt követően utazzon azzal a járattal, melyet térítésmentesen indítunk Győrből az ALCUFER Stadionba, majd a mérkőzés után vissza.   

A menetrend 

16:15 Eszperantó út, autóbusz-állomás 

16:18 Malom liget 

16:19 Török István utca (Vásárcsarnok) 

16:21 Tihanyi Árpád út, kórház 

16:22 Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat 

16:24 Lajta út, gyógyszertár 

16:27 Marcalváros, Kovács Margit utca 

16:40 ALCUFER Stadion 

Visszaindulás ugyanezen, útvonalon a mérkőzést követően 19:00-kor.

EGÉSZSÉGÜGYI FELHÍVÁS! 

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! FELHÍVJUK SZURKOLÓINK FIGYELMÉT, HOGY A MLSZ UGYAN NEM ÍRJA ELŐ KÖTELEZŐEN A MASZKVISELÉST NB I-ES BAJNOKI MÉRKŐZÉSEN, KLUBUNK MÉGIS AZT JAVASOLJA, HOGY EGYMÁS BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN MINDENKI VISELJEN MASZKOT A MÉRKŐZÉSEN, A NÉZŐTÉREN. ZÁRT TÉRBEN – SZEKTOROK ALATTI ILLEMHELYEKEN – A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor  

Parkolni szurkolóink a stadion hazai nagy parkolójában, illetve az Aranyhal Étteremmel szemben, a Ménfői út – Határ utca kereszteződésénél található ideiglenes parkolóban tudnak.  

Vendég szurkolók 

A mérkőzésre kilátogató vendég szurkolók a vendég parkolón keresztül tudják megközelíteni az ALCUFER Stadion vendég pénztárát, illetve 25-ös, 26-os és 27-es vendég szektorokat. A jegyárak és a mérkőzésre történő belépés feltételei részükre is megegyeznek a fent említettekkel. 

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.