Jegyet elővételben online, illetve a helyszínen válthatnak szurkolóink.

Együttesünk az NB I OTP Bank Liga 22. fordulójában az FTC otthonába látogat, a mérkőzés február 26-án, szombaton 19:30 órakor kezdődik.

Jegyvásárlási információk

A mérkőzésre a jegyek elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek. Online vásárlás esetén klubkártya és személyes adatok megadása kötelező, a Groupama Aréna jegypénztárában csak személyes adatok megadása szükséges. Bővebben ITT.

A találkozóra online, meccsjegy.fradi.hu oldalon van lehetőségük megvásárolni jegyeiket. Helyszínen a mérkőzés napján a pénztárak 17:30 órakor nyitnak.

A kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Jegyárak

Felnőtt elővételben: 2.850 Ft

Felnőtt helyszínen:2.850 Ft

Nyugdíjas/ diák/ nő elővételben:2.550 Ft

Nyugdíjas/ diák/ nő helyszínen: 2.550 Ft

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

Megközelítés, belépés

A stadion közvetlen közelében a parkolási lehetőség erősen korlátozott, így személygépjárművel érkező szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy a Lurdy-ház parkolójában álljanak meg. A személygépkocsival érkezőknek lehetőségük van becsatlakozni a Budapest-Ferencváros pályaudvarról érkező szurkolói menetbe, ami 16:30 körül ér a Fény utcához. Itt a szabad helyek függvényében parkolásra is van lehetőség.

A stadion kapui és a vendégpénztár egyaránt 17:30-kor nyit, büfé a vendégszektorban lesz.

Büfé

Fontos információ, hogy a Groupama Aréna büféiben csak repohárban lesz lehetőség italt vásárolni. A pohár betétdíjas, azaz visszaváltható, melynek összege 350 Ft. Ezt a szurkolók a vásárlás idején italukkal – akár üdítő, vagy sör – együtt fizethetik ki. A MOL Aréna Sóstóban használt repohár zseton nem jó a Groupama Arénában. A büfé a mérkőzés 80. percében bezár, de a repoharakat a lefújás után is visszaváltják!

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.