Jegyet elővételben online, illetve a helyszínen válthatnak szurkolóink.

A Gyirmót FC Győr az NB I OTP Bank Liga 23. fordulójában hazai pályán az ALCUFER Stadionban lép pályára március 4-én, pénteken 20:00 órakor.

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online, a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon van lehetőségük megvásárolni jegyeiket. Helyszínen a mérkőzés napján a pénztárak 18:30-kor nyitnak, hazai oldalon kettő pénztár vendégoldalon egy pénztár fog üzemelni.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert a jegyvásárláskor munkatársaink mindenkinél ellenőrizni fogják! A 6 év alattiak részére kiváltott 5 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Az elővételben elektronikusan megváltott jegyeiket kérjük A/4 méretben kinyomtatva hozzák magukkal a mérkőzésre.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Jegyárak 

Hazai szektor

Felnőtt jegy: 1.500 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.000 Ft

Vendég szektor

Felnőtt jegy: 1.500 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.000 Ft

Szurkolói busz

Amennyiben utazási nehézségekbe ütközik, úgy klubunk felajánlja, hogy a mérkőzés előtt és azt követően utazzon azzal a járattal, melyet térítésmentesen indítunk Győrből az ALCUFER Stadionba, majd a mérkőzés után vissza.

A menetrend

19:15 Eszperantó út, autóbusz-állomás

19:18 Malom liget

19:19 Török István utca (Vásárcsarnok)

19:21 Tihanyi Árpád út, kórház

19:22 Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat

19:24 Lajta út, gyógyszertár

19:27 Marcalváros, Kovács Margit utca

19:40 ALCUFER Stadion

Visszaindulás ugyanezen, útvonalon a mérkőzést követően 22:00-kor.

EGÉSZSÉGÜGYI FELHÍVÁS!

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! FELHÍVJUK SZURKOLÓINK FIGYELMÉT, HOGY A MLSZ UGYAN NEM ÍRJA ELŐ KÖTELEZŐEN A MASZKVISELÉST NB I-ES BAJNOKI MÉRKŐZÉSEN, KLUBUNK MÉGIS AZT JAVASOLJA, HOGY EGYMÁS BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN MINDENKI VISELJEN MASZKOT A MÉRKŐZÉSEN, A NÉZŐTÉREN. ZÁRT TÉRBEN – SZEKTOROK ALATTI ILLEMHELYEKEN – A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor 

Parkolni szurkolóink a stadion hazai nagy parkolójában, illetve az Aranyhal Étteremmel szemben, a Ménfői út – Határ utca kereszteződésénél található ideiglenes parkolóban tudnak.

Vendég szurkolók

A mérkőzésre kilátogató vendég szurkolók a vendég parkolón keresztül tudják megközelíteni az ALCUFER Stadion vendég pénztárát, illetve 25-ös, 26-os és 27-es vendég szektorokat. A jegyárak és a mérkőzésre történő belépés feltételei részükre is megegyeznek a fent említettekkel.

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.