Támadójátékunk egyenlõ volt a nullával

ENTERNET FC-TATABÁNYA–KOZÁRMISLENY 0–1 (0–1)
Tatabánya, 300 nézõ. Vezette: Kovács J. Z. (Becséri, Aradi) 

TATABÁNYA: Dombai A. – Almási, Simkó, Bencze, Módi (Köntös, 63.) – Vass N. (Tóth Z., 63.), Kovács I., Bozsik, Deme, Megyesi – Kocsis D. (Kaiser, 77.).
Vezetõedzõ: P. Nagy László
 
KOZÁRMISLENY: Gõcze – Tasselmájer, Tóth I., Fellai, Vég B. – Nagy E., Andruskó (Karacs, 65.), Kovács T. – Asztalos (Erdõs, 83.), Berdó (Laki, 66.), Tóth Z.
Vezetõedzõ: Márton Gábor
 

Gólszerzõ: Fellai (0–1) a 42. percben
Kiállítva: Kovács T. (második sárga lap után) a 92. percben
 
MESTERMÉRLEG
 Márton Gábor: – ezt a gyõzelmet a súlyos sérülést szenvedõ Kiss Mártonnak és az édesanyját gyászoló Koplárovics Bélának ajánljuk. Reméljük, egy kicsit enyhít a fájdalmukon.
 
P. Nagy László: – a mérkõzés elõtt öt perccel derült ki, hogy az egész héten hátfájással küszködõ Farkas Viktor nem tudja vállalni a játékot, helyette Bence Zsolt kezdett. Viktor vezéregyénisége a csapatnak, kiválása meg is látszott a játékunkon. Nagyon kapkodva és rengeteg hibával, rossz passzokkal játszottunk. Az elsõ félidõ azzal telt, hogy visszaszerezzük az eladott labdákat és javítsuk hibáinkat. Minõsíti a játékunkat, hogy nem lõttünk kapura, nem volt szögletünk és nem volt szabadrúgásunk, pedig köztudottan Megyesi révén a pontrúgásokból vagyunk a legveszélyesebbek. Ráadásul a félidõ vége elõtt egy ártatlannak tûnõ beadást elnézett Almási, ezt Fellai azonnal kihasználta és vezetést szerzet a vendégeknek. A végén kiderült ez volt a gyõztes gól. A szünetben próbáltam felrázni a csapatot, a 63. percben beküldtem Köntöst és Tóth Zolit hátha kicsit felfrissülnek és felgyorsítsuk a játékot. Sajnos ez csak az utolsó tíz percben sikerült, de így sem tudtunk kiegyenlíteni, mivel támadójátékunk egyenlõ volt a nullával, így nem lehet pontot szerezni. Az idény leggyengébb játékát mutattuk, alig volt értékelhetõ teljesítmény. Ez alól kivétel talán a kapuban Dombai András. Teljes csalódást okozott ez a rossz játék, lesz mit kijavítani a jövõ hét végén, ezért nagyon keményen meg kell dolgozni a héten.

(fctatabanya.hu)