Gyirmót SE U12- Soproni SE U12 2-2

NBI-es bajnoki mérkõzés

A Gerencsér D.- Földes D. Sz., Szapári L.- Szirtes O.,Jánoki-Jászai D.- Virág Z., Berki A., Kümmel B.- Baksa D.  kezdõ csapaton felül szerephez jutott mégKocsis B., Markó L., Károly B.

A mérkõzés nem kezdõdött jól számunkra, mert egy kíméletlenbelépõ után a 2. percben Berki Attilát le kellett cserélni. Az elsõ félidõben avédekezésben 4 poszton is fegyelmezetlenül, rosszul helyezkedtünk, ezzel többlehetõséget is adtunk a vendégeinknek a gólszerzésre, ezek közül kétszer éltekis vele. 0-2 A védekezésben elkövetett hibák elbizonytalanították a csapatot. Afélidõ utolsó percében Szapári L. egy szerelést követõen szépen hozta ki alabdát, majd precízen ugratta ki a gondos ápolás után visszatérõ Berki Attilát,aki miután lerázta védõjét higgadtan helyezett a kapus mellett a kapuba.

A szünetben a szerkezeten nem változtattunk csakátszerveztük a csapatot, átbeszéltük a hibákat, és a gólnak is köszönhetõennagyobb hittel mentünk vissza a pályára. A védelembe került Markó L. vezérletével az ellenfél támadásaithatástalanítottuk. Majd több kihagyott helyzetünk után Baksa Dániel révén, akiegy támadás során 70 méteres spint után Berki A. visszagurítását belsõzte akapuba sikerült az egyenlítés is. A hátralévõ idõben ellenfelünknek továbbrasem volt helyzete. A mi támadásainkban benne volt, hogy újabb gólt szerzünk,ehhez a legközelebb akkor jártunk mikor Berki A. lépett ki a védõk között, ésmár túljutott a kapuson is, aki nagyon csúnyán buktatta 10cm-rel a büntetõterületen kívül… Az eredmény azonban már nem változott, így 2-2-es döntetlenrevégzõdött a találkozó.

Gólszerzõk: Berki A., Baksa D.

Jók: az egész csapat.

Bodó Mihály edzõ:  Makiváló teljesítményt nyújtottunk. A második félidõben megnyerhettük volna amérkõzést. Igazi csapatként nagyszerûen dolgoztak együtt a fiúk. Természetesenakadtak egészen kimagasló teljesítmények is, például Berki Attiláé, vagy MarkóLeventéé. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Gyirmót SE U12- Bõny U14 5-1
megyei U14-es bajnoki mérkõzés 

A Gerencsér D.-Virág Z., Szapári L.- Szirtes O.,Jánoki-Jászai D.- Ács B.,Földes D. Sz., Kümmel B.- Berki A.  kezdõ csapat, és a cserék: Nad N., Szabó Á.,Pécsi B., Farkas Á. futott ki a mérkõzés elején a pályára üdvözölni azellenfelet, bírót, és a szurkolókat.

Okosan átadtuk a területet az ellenfelünknek, akik nemtudtak ezzel élni. A mérkõzés elején még eljutottak helyzetekig a bõnyi fiúk,de szép fokozatosan átvettük a játék irányítását.  Berki Attilát nem tudták tartani aki elõbbJánoki-Jászai D. passzából, majd 1-1 után Farkas Á. passzából volt eredményes.A félidõben 2-1-es vezetéssel mentünk pihenõre. A második félidõben az történta pályán amit mi szeretettünk volna. Vendégeinknek helyzete sem volt, egytávoli lövéssel ugyan felsõ lécet egyszer eltalálták. Mi futószalagon sorbanalakítottuk ki a helyzeteket. Berki Attila az õrületbe kergette a vendégvédelmet, akik sokszor a durvaságtól sem riadtak vissza, de hiába. Ma Csikóellen nem volt ellenszer. Elõbb kétszer is Jánoki-Jászai D. passzából növeltególjai számát. Majd szabadrúgásból tette fel teljesítményére a koronát. 5-1

Gólszerzõk:  BerkiAttila Csikó 5

Jók: az egész csapat

Kovács Zsolt edzõ:

Fegyelmezett védekezés, ötletes, kapura veszélyes támadójáték. Az idõsebb, és kétszer akkora játékosokból álló vendégcsapatotlefutballoztuk a pályáról. A második félidõben kapusunknak komoly védeni valójasem volt. Mi a góljaink mellett további helyzeteket is kidolgoztunk. A hétvégénaz egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott, de volt egy fiú aki sok jó közülis kitûnt, ezért a hétvége legjobbja Berki Attila Csikó volt!