MTE1904 TÉLI KUPA 2019 NEMZETKÖZI TORNA

Eredményeink:

  1. Gyirmót SE – MTE 1904, 3-1
  2. Gyirmót SE – Nebuló 3-0
  3. Gyirmót SE – Pápa 2-0
  4. Gyirmót SE – Csorna 0-0
  5. Gyirmót SE- NSK Bratislava 3-1
  6. Gyirmót SE- Dominó Bratislava 2-0

Célunk volt a tornán, hogy a 4v4 elleni játékunkattovábbtudjuk fejleszteni és gyorsítani kapusok bevonásával. Azt gondolom, hogyez megvalósult mert minden mérkõzésen igyekeztünk egy-két érintõs játékkalhelyzeteket kialakítani. Ezen kívül is, fõ hangsúlyt fektettünk a rövidpasszos,ritmus váltásos játékunkra is. Ennek meg is lett az eredménye, hiszenszereztünk 13 parádés gólt és csak 2 kaptunk. Gólszerzõink: Árpási Kristóf (5),Szemeti Dávid (4), Árpási Bálint (2), Albrecht Áron, Takács Donát.

Árpási Kristóf a tornagólkirálya lett az öt lõtt góljával.

Gratulálok a csapatomnak, hiszen remekteljesítményt nyújtva, látványos és közönség szórakoztató játékkal 16 pontotbegyûjtve, megnyertük a tornát a Csorna és az NSK Bratislava elõtt.

A csapat tagjai:Fekete Mór kapus, Albrecht Áron, Kim Jun, ÁrpásiKristóf, Szemeti Dávid, Simon Krisztofer kapus, Takács Donát, Árpási Bálint,Molnár Barnabás, Méhes Gergely és Török Milán.

Fekete Mór kapus, Albrecht Áron, Kim Jun, ÁrpásiKristóf, Szemeti Dávid, Simon Krisztofer kapus, Takács Donát, Árpási Bálint,Molnár Barnabás, Méhes Gergely és Török Milán.