Kezdõ: Kocsis Botond; Virág Zalán; Kiss Márkó; Jánoki-Jászai Donát; Földes Dénes Szilárd; Jáger Gergely; Szirtes Olivér; KümmelBenedek; Farkas Péter

Cserék: Tréger Patrik; Károly Bendegúz; Neuberger Flórián;Ács Balázs

 

Az elsõ játékrészben visszaálltunk átadtuk a területetaz ellenfelünknek, fegyelmezetten és türelmesen megvártuk, hogy kihozzák alabdát. Félpályánál fogadtuk õket ahol sikerült is labdát szereznünk és abbóltámadásokat vezetni. Mélységi passzokkal és szélen vezetett támadásokkaltöbbször sikerült helyzetekbe kerülnünk, de sajnos ezek rendre kimaradtak. Afölényes labdabirtoklás és a sorra kidolgozott helyzetek után az elsõ félidõvégén Földes Dénes Szilárd góljával sikerült megszereznünk a vezetést! Másodikfélidõre áttértünk a letámadásos taktikára. A fegyelmezett és agresszívletámadással ellenfelünket teljesen a kapuja elé szorítottuk és ezzel többgólszerzési lehetõségünk alakult ki. A 41. percben Jáger Gergely beadásáraKároly Bendegúz érkezett a hosszún és igazítás nélkül ballábbal jutatta alabdát a kapuba, 0-2. A második gól nagyon jót tett a játékunknak, felszabadultabbanjátszottunk.  A gólszerzési lehetõségeinketelõbb Virág Zalán növelte belsõ védõ poszton utolsó emberként a félpályánhiggadtan cselezett ki két játékost majd 25 méterrõl lõtt kapura, de azellenfél kapusa bravúros védéssel kitolta a jobb felsõ sarokból, majd kétszögletbõl beadott labdánk is a gólvonalon ment el, ahova sajnos nem sikerültodaérnünk! A mérkõzésnek és gólgyártásnak még nem volt vége, mivel 57.percbenKároly Bendegúz egy kapufás góllal duplázta meg találatai számát (0-3), majdegy percre rá Szirtes Olivér cselezett ki két játékost és szerezte megcsapatunk 4. gólját és ezzel kialakította a 0-4 es végeredményt!

 

Bodó Mihály edzõ: A mai napon legnagyobb ellenfelünk a pályavolt, ami miatt sok helyzetet nem tudtuk pontosan befejezni. A mérkõzésenmindvégig az történt, amit mi szerettünk volna, domináltunk, uraltuk a mérkõzést. Gratulálok az egész csapatnak a mainapon nyújtott teljesítményhez, egy csapatként, szervezetten, nagyon jójátékkal megérdemelten hoztuk el a 3 pontot Szombathelyrõl! 

Jók: Egész csapat