05.02.: 
Gyirmót Se u12- Héviz U12 0:2 NBI-es bajnoki mérkõzés
Gerencsér D.- Földes Sz., Szapári L. Virág Z.- Markó L., Pécsi B.- Jáger G., Szirtes O., Kümmel B.
cserék: Nad N., Farkas P., Oláh Zs., Neuberger F., Szabó Á.
A mérkõzésen a keretbõl hiányzott Berki A. és Jánoki-Jászai D. akik az u13-ban szerepeltek, és Baksa D. akinek eltört a keze. Az elsõ félidõben a nagy meleg és az anti futballt bemutató vendégek ellenére próbáltuk a saját játékunkat játszani. Sajnos a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk, így 0-0-s eredménnyel mentünk pihenõre. Hiába beszéltük át a szünetben, hogy továbbra is ezt kell játszanunk. Az ellenfél szerencsés gólját követõen átragadt a játékuk a mi fiainkra. Innentõl kezdve már türelmetlenül, helyenként céltalanul játszottunk. Ebben az idõszakban rossz átvételek, passzok, döntések születtek. Így is volt két helyzetünk amikbõl egyenlíthettünk volna, de ma nem volt megírva, hogy gólt szerzünk. Az ellenfelünk még egy gólt tudott szerezni ezzel 2-0-s vereséget szenvedtünk.
Jók: Szabó Á., Kümmel B. Gerencsér D.
Kovács Zsolt edzõ: Ma az akarat rendben volt a „hideg fej” hiányzott. Az elsõ félidõben még jól játszottunk, a másodikban elbizonytalanodott a csapat. 
Koroncó u13- Gyirmót u12 edzõmérkõzés
Keret: Sebestyén Bence; Földi Dániel; Gyurasits Ákos; Tréger Patrik, Ács Balázs, Károly Bendegúz, Kiss Márkó, Farkas Ádám, Debreceni Bendegúz; Gerencsér Dávid
Szerda délután Koroncón léptünk pályára a KSSZE U13 csapata ellen! A 60 perces mérkõzést játszottunk 10+1-ben! A mérkõzés nagyon jó iramban kezdõdött, mindkét csapat nagyon élvezte, hogy focizhat! Ellenfelünk ellen letámadást alkalmaztunk, amit ellenfelünk ki is használt egy gyors góllal. A kapott gól ellenére sem változtattunk a játékunkon, gólra törõen támadtunk, így gyorsan tudtunk is válaszolni a kapott gólra. A mérkõzésnek nagyon jót tett a két gyors gól, mivel mindkét csapatot támadó játékra ösztönözte! Ellenfelünk kitámadt a kapott gól után, így szép labdakihozatalokkal szélen ellenfelünk mögé tudtunk kerülni. Sok helyzetet alakítottunk ki szélrõl, amibõl gólokat is szereztünk. A nagy meleg ellenére is minden játékos igyekezett a maximumot nyújtani. Nagyon sportszerû és jó hangulatú mérkõzést játszottunk a Koroncó U13 as csapatával. Az eredményt nem számoltuk, ma mindenki gyõztes volt, mivel minden játékos jól érezte magát!
Jók: Egész csapat
Bodó Mihály edzõ: A látott játékkal elégedett vagyok, mert az edzésen tanultakat, láthattam a fiúktól szépen felépített támadásokat vezettünk. Gratulálok mindenkinek a BARÁTSÁGOS mérkõzéshez!
05.03:
Gönyû u14- Gyirmót u12 9:2 megyei U14-es bajnoki mérkõzés
Gerencsér D.- Markó L., Virág Z.-Károly B., Jánoki-Jászai D.-Farkas P., Kümmel B., Ács B.- Szirtes O.
Csere: Tréger P., Kiss M., Sebestyén B.
A mérkõzés késve kezdõdött, mert a bíró nem érkezett meg, így a hazaiak egyik utánpótlás edzõje vezet le. Az ellenfél jóval érettebb, és erõsebb játékosai révén veszélyeztette a kapunkat. A játékosaink az elsõ perctõl az utolsóig küzdöttek sok gólhelyzetet alakítottunk ki, de hol a kapufa, hol egy ellenfél játékos mentett, de az is elõfordult hogy mi hibáztunk. A góljaink nagyon szép támadások után születtek. Az ellenfelünk 3-0-rs vezetett mikor Szirtes O., Jánoki-Jászai D. beadásából kapásból lõtt a kapuba. Nem sokkal késõbb egy formás támadás végén Sebestyén B. lövését még védte a hazai kapus, de a kipattanó labdát egy csodálatos lövõ csel után Ács B. a gyengébbik lábával bombázta a kapuba. Így a szünetben 2-3-ra álltunk. A második félidõben is meg voltak a gólhelyzeteink,de ott már nem sikerült értékesíteni õket. Az ellenfelünk viszont 6-szor is betalált. 
Jók: Ács B., Jánoki-Jászai D.,  Markó L.
Gólszerzõk: Szirtes O., Ács B.
Kovács Zsolt edzõ: Nagyon elégedett voltam a fiúk teljesítményével. Nem ijedtek meg. Bátran, és sikeresen cseleztek, remek összjátékot láthattunk, és állandó veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára. Olyan mérkõzést játszottunk, hogy a végén a vereség (az eredmény nálunk amúgy se számít) ellenére a szülõk, játékosok, edzõk elégedetten mehettek haza.
05.05.:
Gyirmót Se u12- Pápa U12 3:0 NBI-es bajnoki mérkõzés
Gerencsér D.- Földes D., Markó L., Virág Z.-Károly B., Jánoki-Jászai D.-Kümmel B., Szapári L., Ács B.
Csere: Kocsis B., Kiss M., Jáger G., Szirtes O.
Jól kezdtük a mérkõzést az ellenfelünket beszorítottuk a kapujuk elé. A pápai fiúk elõre rúgott labdákkal próbálkoztak, mi az ellenfél kapuja elõtt már letámadtunk, és sikerült az akaratunk rájuk erõltetni. A 20. percig ez csak kimaradt helyzetekben mutatkozott meg, akkor azonban Jánoki-Jászai D. szólója, és kiváló beadása után Jáger G. a gyengébb lábával kapás lövésbõl vette be a vendégek kapuját. A mérkõzés hajrájáig nem változott a mérkõzés képe, mi támadtunk az ellenfél védekezett. Csapatunk fegyelmezett játékát igazolja, hogy kapusainknak komoly védeni valója nem volt. A mérkõzés vége elõtt az elõször centert játszó Szapári L., villant kétszer is, elõbb Kümmel B. önzetlen passzából, majd Károly B. ellen elkövetett szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgás után egy zseniális emelésbõl volt eredményes. Így kialakítva a 3-0-s végeredményt.
Jók: Az egész csapat
Gólszerzõk: Jáger G., Szapári L.2
Kovács Zsolt edzõ:
A mai mérkõzés taktikai megbeszélésén közöltem a fiúkkal, hogy a mérkõzés során a védekezést sem fogom kívülrõl irányítani, ezt tegyék meg a védõk, kapusok. Örömmel láttam, hogy roppant fegyelmezetten, és sokat beszélve is segítve játszottak ma. Helyenként nagy élmény volt nézni, hogy mit tudnak visszaadni abból amit tanultak. Szemet gyönyörködtetõ játékkal szereztük meg a gyõzelmet, egy kis gyógyírként szánva sérült játékosainknak. Gratulálok mindenkinek a mai teljesítményéhez, kiemelten Markó Leventének, és Virág Zalánnak akik igazi vezérei voltak a csapatnak.
05.06.:
Gyirmót Se u12- Gyõrszentiván u14 0:6 megyei u14-es bajnoki mérkõzés
Tréger P.- Markó L., Virág Z.- Károly B., Szirtes O.-Kümmel B., Jánoki-Jászai D., Ács B.- Szapári L.
Csere: Nad N., Pécsi B., Neuberger F., Szabó Á.
A hét lezárásaként ismét idõsebbek ellen fejleszthettük tovább tudásunk. A megszokott bátor játékunkat láthatták a mérkõzésre kilátogató szurkolóink. Ma sajnos a helyzet kihasználásunk 0 %-osra sikerült, vagyis nem tudtunk gólt szerezni, viszont jó párat alakítottunk ki. Ismét bátran, és képességeinket fejlesztve játszottunk. Markó Levente a védelem oszlopának bizonyult, és rengetegszer szerelte le az ellenfél játékosait. Az erõ, és kor elõny viszont egy 0-6-os vereséget eredményezett, de csak úgy mint Gönyûn emelt fõvel jöhettünk le a pályáról.
Jók. Markó L., Ács B., Károly B. Szapári L.
Kovács Zsolt edzõ: 
Ma ismét „maguktól” fociztak a fiúk. Öröm volt nézni a tudatos megoldások sorozatát, amikkel helyzetekig jutottunk el. Ha az NBI-ben annyi sikeres csel lenne a meccseken, mint nálunk, újra teltházas meccseket láthatnánk. Nagyon elégedett vagyok a csapattal a héten megmutatták, hogy sok, és alázatos munkával mennyit lehet fejlõdni. A 17/18-as szezonban már a 83. mérkõzésünket játszottuk. Egyre nagyobb összhangban , és fegyelmezetten teljesít a gárda. Köszönöm nekik a heti élmény csomagot amivel gazdagítottak.