A labdarúgó gyirmóti pályafutásához nagyon sok sikert, és jó egészséget kívánunk!

Ezzel megvan a 4. igazolásunk is, de még várható, hogy további játékosok érkeznek a csapathoz, melyrõl a késõbbiekben részletesen beszámolunk.

Folytatás:

Az 1993. augusztus 23-án született Kelemen Patrik – egy másfél éves újpesti kitérõt leszámítva – Vácon kívül máshol nem futballozott. A Vác VLSE az õsz meglepetéscsapata volt, harmadik helyen telelnek Nyilas Elek játékosai. A támadó tizenöt bajnokin tizenegy találatig jutott, mi több, az utolsó fordulóban a Pest megyeiek úgy értek el 3–3-as döntetlent hazai pályán a lila-fehérek ellen, hogy a második gólt cikkünk fõszereplõje szerezte.

Becenevem: „Általában két néven szoktak szólítani: Patyónak, illetve Kelónak. Az elsõt egy nagyon kedves régi edzõm ragasztotta rám, a második pedig a nevembõl adódik, így hívnak a csapatban is.”

Kedvenc magyar csapatom: „Egyértelmûen a Ferencváros, bár mostanában nem szerepel túl fényesen, mégis a Fradihoz húz inkább a szívem!”

Kedvenc külföldi csapatom: „A Real Madrid a favorit, az a szív és kreativitás, amely a játékosokat jellemzi, nagyon motiváló, de ugyanakkor nem tudok elmenni szó nélkül a nagy rivális Barcelona mellett, amely egy teljesen más stílust képvisel a rövid, sokpasszos játékkal ezt a csapatot nem lehet nem tisztelni!”

Kedvenc magyar labdarúgóm: „Gera Zoltán, de nem csak a pályán mutatott alázata és a futball iránti szeretete miatt, hanem az élethez való viszonyulása is példa értékû.”

Kedvenc külföldi labdarúgóm: „Akit a legjobban kedvelek, az Cristiano Ronaldo!”

Hobbim a futballon kívül: „Gera Zoli példáját követve számomra a Jézus Krisztussal való kapcsolat van az elsõ helyen, és a foci az az eszköz, amellyel õt szolgálhatom. Ezt mindenki elõtt bátran felvállalom. Ezen kívül szeretem a családommal tölteni az idõmet film- vagy meccsnézés mellett.”

Öt jellemzõ tulajdonságom: „Ami igazán jellemez engem, hogy mindig jó a kedvem, sokszor megnevettetem a környezetemben lévõket. Bátor és segítõkész embernek látom magam.”

Ebben vagyok a leginkább erõs: „Az erõsségem a gyorsaságom és fordulékonyságom, a helyzetek felismerése és a kihasználása, valamint társaim helyzetbe hozása, de még nagyon sokat kell fejlõdnöm minden területen!”

Ebben kellene fejlõdnöm: „Nem tudok kiemelni olyat, amiben már elértem volna a célomat, ezért kell sokat edzenem, hogy egyre jobb és jobb legyek!”

Legjobb meccsem az õsszel: „Az õsz nagyon jól sikerült a csapatnak, ezért ment nekem is a játék. Az egyik esélyesnek kikiáltott Videoton csapatát gyõztük le 3–1-re, amelyen két gólt lõttem, ezen a meccsem minden összejött, így ez a legkedvesebb õszi emlékem.”

Csapatommal erre lehetek képes a tavasszal: „Úgy gondolom, van esélyünk az élmezõnyben végezni.”

Legnagyobb élményem, ami a futballhoz köt: „Amikor a Vác 93-as csapatával Franciaországban, azon belül Marseilleben megnyertünk egy nemzetközi tornát és elhoztuk a vándorserleget.”

Legszebb gól, amit valaha láttam: „Egy manchesteri derbin esett, amikor a United játékosa, Wayne Rooney ollózó mozdulattal juttatta a labdát a City hálójába.
Ezt a gólt sosem fogom elfelejteni!”

Azért akarok futballista lenni, mert…: „Már születésemkor, öt perces koromban, amikor apukám a kezébe vett, én rászorítottam az ujjára és õ elkezdett tornásztatni. Akkor és ott eldõlt, hogy nekem a sport lesz az életcélom, csak idõ kérdése volt, hogy mikor és melyik sportot választom. A labdajáték nagyon megtetszett, és nyolc éves koromban el is mentem az elsõ futballedzésemre, és azóta minden napom errõl szól. Nem tudnám sehogy máshogy elképzelni az életem, úgy érzem, Isten ezt a pályát készítette elõ nekem. Szeretném a focival keresni a kenyeremet és mások számára is követendõ példa akarok lenni.”

(fociakobon.hu)