Gólszerzõk: Simon Krisztián 43. perc, Nagy Dániel 54. perc / Villám Balázs 86. perc

Újpest FC: 

Pajovic (Gundel – Takács 72. perc) – Pauljevic, Bojovic (Pávkovics 72. perc), Litauszki, Mohl D. (Balázs B. 65. perc) – Obinna (Sankovic 65. perc), Diallo (Onovo 65. perc), Nagy D. – Simon K., Novothny (Tischler 65. perc), Zsótér D. (Selmani 72. perc)

Vezetõedzõ: Nebojsa Vignjevic

Gyirmót FC Gyõr:
  
Sebõk – Lengyel, Lázár, Szilvási – Achim (Villám B. 55. perc), Nagy P., Paku (Stieber A. 65. perc), Présinger (Széles I. 65. perc) – Sandal, Horváth R. (Czár 65. perc), Szalánszki (Csongrádi M. 80. perc) 
Vezetõedzõ: Szepessy László
1. perc: Egy nagyon szépen letakarított és így száraz mûfüves pályán került lebonyolításra ez a felkészülési találkozó. A mi csapatunk tiszta sárga felszerelésben, a házigazda újpestiek pedig teljesen lilában léptek pályára. 
15. perc: Az Újpest FC három szöglettel veszélyeztetett és ezek közül csak a harmadik volt igazán gólveszélyes, amikor a kipattanó labdát, Zsótér Donát nem sokkal rúgta a kapunk fölé. Mi pedig egy nagyon jó szabadrúgást végeztünk el, amikor Présinger Ádám, 22 méteres félmagas bombáját, csak nagy nehezen tudta kiütni Pajovic kapus.  
30. perc: Minõségi futballt látunk, mert gyors és változatos a játék, amelyben az elmúlt negyedórában az Újpest FC kicsivel többet birtokolta a labdát. Két veszélyes helyzetük is volt és mindkétszer Novothny Soma révén. Elsõként, Pauljevic jobb oldali beadásánál érkezett gólveszélyesen a kapunk elé, de Sebõk Zsolt egy nagyon bátor kivetõdéssel menteni tudott. A második alkalommal pedig, Simon jobb oldali beadását, a röviden érkezve fejelte a kapunk bal sarka mellé.   
43. perc: Simon Krisztián szerzett gólt, mert egy támadásunknál labdát veszettünk és így a csatár Présinger mögé került. Zsótér Donát vette ezt észre és egy pontos keresztlabdát adott, amit Simon bevezetett a tizenhatoson belülre és az elvetõdõ Sebõk Zsolt kezei alatt, lõtt a kapunkba (1 – 0). 
45. perc: Az elsõ játékrész utolsó negyed órája teljesen kiegyenlített játékot hozott. Sõt igazából nekünk lett volna igazi lehetõségünk a gólszerzésre, mert Szalánszkit teljesen egyértelmûen buktatták az újpesti tizenhatoson belül. A játék továbbra is lüktetõ és mindkét csapat nagyon fegyelmezetten és koncentráltan futballozik. Kár volt a azért az egy figyelmetlenségérét, amely után a hazai csapat vezetést tudott szerezni.
46. perc: Elkezdõdött a második félidõ és a szünetben nem változtattak a szakvezetõk. Mi pedig helyzettel kezdtünk, de egy hosszan keresztbe ívelt labda után, Sandal ívelt fejese pontatlan volt.  
54. perc: Sajnos most a saját védõ harmadunkban, tulajdonképpen a kapunk elõtt veszítettünk labdát. Nagy Dániel szerelte le Lázár Patrikot és így egyedül léphetett ki, és a tehetetlen Sebõk Zsolt mellett, higgadtan helyezett a hosszú sarokba (2 – 0).

65. perc: A mezõnyben most is egyenrangú ellenfelei voltunk az élvonalbeli Újpest FC – nek, de a hibáinkat õk már könyörtelenül kihasználták.  Pedig az a házigazda csapat két gólos vezetése, a játék képe alapján, nem volt benne ebben a mérkõzésben.  
 
75. perc: Az Újpest FC több helyen is változtatott, nálunk pedig érkezett Stieber András, Széles Imre és Czár Richárd. A játéknak ebben a szakaszában viszont inkább a küzdelem dominált és sajnos így kevesebb a futball. Ebbe pedig az is belejátszott, hogy elég sok szabálytalan szerelés és ütközés volt a pályán.   
80. perc: Sokszor leírtuk már, hogy ennyi csere esetén a játék pontossága mindig sokat veszít és ez a megállapítás most erre gyakorló mérkõzésre is igaz volt. A mi csapatunk sokszor eljutott az újpesti kapuig, de az utolsó passzok, beadások és lövések rendre hibásak voltak. 

87. perc: A szemfüles Villám Balázs révén viszont sikerült szépítenünk és így izgalmassá tenni az utolsó perceket. A jobb oldali labdarúgónk, ügyesen futott az újpesti védõk mögé és mivel egy pontos labdával sikerült is megjátszani, az újpesti kapu hosszú sarkába lõtt (2 – 1).

90. perc: Ez maradt a végeredmény, mert az utolsó percekben már nem történt említésre méltó esemény. 
Szepessy László vezetõedzõ értékelése: 
– Gratulálok a játékosoknak, mert ezen a mérkõzésen teljesen el tudták tüntetni a két csapat közötti osztálykülönbséget. Meg is nyerhettük volna ezt a találkozót, hiszen az elsõ félidõben, nem csak egy jogos büntetõtõl fosztott meg minket a játékvezetõ. Annál a szabálytalanságnál, ugyanis a tizenegyes megítélésén kívül, a piros lapot is fel kellett volna  mutatni az újpesti védõnek. De az eredményél nekünk most sokkal fontosabb az, hogy érezhetõen fejlõdik a csapat.