Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a hatályos járványügyi szabályozás értelmében újra látogathatók a Gyirmót FC Győr hazai rendezésű mérkőzései.

Klubunk vezetőségének döntése értelmében a 2020/2021-es tavaszi idény hátra lévő mérkőzései, így az NB II-es csapatunk 2021.05.16-án 17 óra 30 perces kezdettel megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre elleni szezonzárója is ingyenesen látogatható a gyirmóti Alcufer Stadionban. A találkozóra belépést biztosító regisztrációs jegyek a helyszínen vehetők át.

Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzésre csak 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretével, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be, akiktől a beléptetésnél a személyazonosságot is ellenőrizni fogják rendezőink. Ezért kérjük Önöket, hogy érkezzenek a megszokottnál korábban, és készítsék elő védettségi igazolványukat, illetve a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványukat (pl.: személyi igazolvány, útlevél) a zökkenőmentes belépés érdekében.

Kérjük Önöket, hogy a mérkőzéseken az általános higiénés alapelveket tartsák be, egyúttal javasoljuk a maszk használatát, valamint a 2 méteres egészségügyi távolság betartását.

Továbbá a 38. fordulóbeli Gyirmót FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre Merkantil Bank Liga mérkőzést M4 Sport élőben közvetíti.

Amennyiben a belépéssel kapcsolatban kérdésük van, kollégáink állnak az Önök rendelkezésére a gyirmotfc@gyirmotfc.hu e-mail címen.

A részletes szabályozás elérhető ITT!