Tájékoztatjuk Tisztelt Szülőket, Hozzátartozókat és minden Kedves Érdeklődőt, hogy a hatályos járványügyi szabályozás értelmében újra látogathatók a Gyirmót SE Győr utánpótlás korú, hazai rendezésű mérkőzései is.

Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzésre csak 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretével, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be, akiktől a beléptetésnél a személyazonosságot is ellenőrizni fogják rendezőink. Ezért kérjük Önöket, hogy érkezzenek a megszokottnál korábban, és készítsék elő védettségi igazolványukat, illetve a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványukat (pl.: személyi igazolvány, útlevél) a zökkenőmentes belépés érdekében.

Kérjük Önöket, hogy a mérkőzéseken az általános higiénés alapelveket tartsák be, egyúttal javasoljuk a maszk használatát, valamint a 2 méteres egészségügyi távolság betartását.

Elkészült az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) mobilapplikációja, amely a jelenleg hatályos járványügyi szabályozások szerint alkalmas a koronavírus elleni védettség igazolására. Így abban az esetben, ha Ön megkapta a COVID-19 elleni védőoltást, de a kártyája még nem érkezett meg, a fent említett alkalmazással tudja igazolni a védettségének tényét.

Azonban fontos, hogy amennyiben a védettség igazolása az applikáció segítségével történik, abban az esetben is szükséges a személyazonnoság igazolása (személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával).

Az applikáció Androidra és iOS-re is letölthető az eeszt.gov.hu/hu/mobilalkalmazasok oldalról.